ΑρχικήΤοπικά ΝέαΣωτρίλλης : Δεν θα είμαι υποψήφιος Περιφερειάρχης με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ

Σωτρίλλης : Δεν θα είμαι υποψήφιος Περιφερειάρχης με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ

#image_title

Την άποψη ότι δεν θα ασχοληθεί με τις εκλογές της αυτοδιοίκησης  εξέφρασε μιλώντας  στον Sky  σήμερα ο ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Θωμάς Σωτρίλλης.

Διέψευσε και την πληροφορία που τον ήθελε να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ .

«Το ακούω από εσάς ο ΣΥΡΙΖΑ  δεν μου έχει κάνει καμία κρούση για να μετέχω στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δευτέρου βαθμού . Αυτό το λέω μια κάθε ειλικρίνεια .  Δεν έχει βάση η πληροφορία απηχεί την προσωπική διάθεση του ανθρώπου που την διέδωσε», τόνισε.

#image_title

Είπε ακόμη ότι στις εκλογές λόγο θα έχουν οι κολοτούμπες αφού θα δημιουργηθούν σχηματισμοί που  ενταχθούν σε ένα δυνατότερο σχηματισμό για να εξασφαλίσουν θέση αφήνοντας αιχμές για τη μετεκλογική συνεργασία των παρατάξεων των κυρίων Αντώνη Καμπουράκη  και Στράτου Καρικη.

Εξέφρασε πάνω από όλα  την αγωνία του όμως και για το νοσοκομείο καθώς η κατάσταση όπως τόνισε πάει από το κακό στο χειρότερο.

«Το νοσοκομείο έτρεχε με χίλια και τώρα κουτσαίνει και πάει.  Το νοσοκομείο δεν λειτουργεί όπως πρέπει  και τα επείγοντα φυτοζωούν. Αποτέλεσμα ο κόσμος να φεύγει  και να πηγαίνει στην Αθήνα. Αυτό και  ήθελε η κυβέρνηση.  Να σπρώξει τον κόσμο στον ιδιωτικό τομέα», δήλωσε ο κ. Σωτρίλλης.

- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img