ΑρχικήΤοπικά ΝέαΚατάληψη του πλοίου « Πάτμος» αύριο στην Κάσο, ελλείψεις προϊόντων στο νησί

Κατάληψη του πλοίου « Πάτμος» αύριο στην Κάσο, ελλείψεις προϊόντων στο νησί

#image_title

Σε κατάληψη του καταπέλτη του πλοίου  «Πάτμος» της εταιρείας Blue Star Ferries  που θα προσεγγίσει αύριο στην Κάσο θα προχωρήσουν   η δημοτική αρχή οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες της Κάσου.

«Αυτή είναι η έσχατη αντίδραση  μας στον τρόπο με τον όποιο μας αντιμετωπίζουν σε ότι αφορά την ακτοπλοική μας σύνδεση . Το πρόβλημα πρέπει να λυθεί», δήλωσε στον Sky ο δήμαρχος της Κάσου Μιχάλης Ερωτόκριτος.

#image_title

«Εμείς θέλουμε πλοίο τύπου β κατηγορίας που μπορεί να  καλύψει τη γραμμή μας  τόνισε ο δήμαρχος Κάσου. Είχαμε  συνεδρίαση του  δημοτικού  συμβουλίου  όπου είχαμε λάβει αποφάσεις για το ακτοπλοικό. Από τα αιτήματα μας ικανοποιήθηκε  μόνο η δρομολόγηση το πλοίου Πρεβέλης από την 1η Νοεμβρίου.  Δεν έχουμε όμως  σύνδεση με την Κρήτη . Απαιτούμε  να δρομολογηθεί πλοίο από τον Πειραιά που να μας συνδέει με την Κρήτη. Στην Καρπαθο θα συνεδριάσουν και αυτοί  και θα ενεργοποιηθούμε  μαζί γιατί υπάρχουν  και ελλείψεις προϊόντων», είπε ο κ. Ερωτόκριτος.

Ο δήμαρχος της Κάσου είχε συνομιλία για το θέμα με τον βουλευτή της ΝΔ κ. Μάνο Κόνσολα σε μια προσπάθεια εξεύρεσης λύσης.

#image_title
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img