ΑρχικήΤοπικά ΝέαΠΑΣΟΚ : «Και παρακολουθούν και παίρνουν τα σπίτια του κόσμου»

ΠΑΣΟΚ : «Και παρακολουθούν και παίρνουν τα σπίτια του κόσμου»

#image_title

Κριτική στη ΝΔ ασκεί με ανακοίνωση της η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ με αφορμή τη διαγραφή του βουλευτή Ανδρέα Πάτση και τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή.  Αναλυτικά σε ανακοίνωση  αναφέρονται τα εξής:

#image_title

Οι καθεστωτικές και πελατειακές αντιλήψεις της ΝΔ στην άσκηση εξουσίας αποδεικνύονται καθημερινά.

Μετά το σκάνδαλο των υποκλοπών, την διάχυση των ευρωπαϊκών πόρων σε φίλους και συμφέροντα, τώρα κερδοσκοπούν σε βάρος χιλιάδων δανειοληπτών χωρίς καμία ηθική αναστολή όπως στην περίπτωση του βουλευτή Ανδρέα Πάτση και μάλιστα την ώρα που μόλις ένας στους δέκα δανειολήπτες γίνεται δεκτός για ρύθμιση του χρέους του από τα ξένα funds, σύστημα που θεσμοθετήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και υλοποιεί με ζέση η ΝΔ.

Ο βουλευτής Γρεβενών της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Πάτσης είχε επιχειρηματικές δραστηριότητες με εξαγορά «κόκκινων» δανείων ύψους 63 εκατ. ευρώ έναντι 4,3 εκ. ευρώ, ποσό μάλιστα που δεν δικαιολογείται από το Πόθεν Έσχες του.

Άραγε η Κυβέρνηση θα διαγράψει το πλέγμα των διατάξεων που οδηγεί στην ασυδοσία των funds και των τραπεζών και αφήνει απροστάτευτη ακόμα και την πρώτη κατοικία; Ή θα συνεχίσει την ίδια πολιτική, που αυξάνει το ιδιωτικό χρέος και ναρκοθετεί την κοινωνία και την οικονομία;

Επιπλέον, οι εξηγήσεις του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκου Πιερρακάκη για τις υπέρογκες απευθείας αναθέσεις των ΕΛΤΑ στον κ. Πάτση κρίνονται ως απολύτως ανεπαρκείς.

Το ΠΑΣΟΚ προστάτεψε την πρώτη κατοικία. Ο ΣΥΡΙΖΑ την εκπλειστηρίασε. Η Νέα Δημοκρατία πλούτισε. Μεταπολιτευτικά η χώρα δεν γνώρισε ποτέ τέτοια κυβερνητική σήψη.

#image_title
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img