ΑρχικήΤοπικά Νέα«Πράσινο φως» από το συμβούλιο της ΔΕΥΑΡ για ρύθμιση οφειλών σε 100...

«Πράσινο φως» από το συμβούλιο της ΔΕΥΑΡ για ρύθμιση οφειλών σε 100 δόσεις

#image_title

Τη δυνατότητα να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους και να πληρώσουν τα χρήματα που οφείλουν στη ΔΕΥΑΡ σε 100 δόσεις θα έχουν πλέον  επιχειρήσεις και νοικοκυριά στη Ρόδο.

Τη ρύθμιση της τελευταίας ευκαιρίας ψήφισε χθες το μεσημέρι,  το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΡ που συνεδρίασε υπό την προεδρία του κ. Δημήτρη Τσίκκη.

«Δώσαμε το πράσινο φως για να τεθεί σε ισχύ η ρύθμιση της τελευταίας ευκαιρίας για τους καταναλωτές που θα μπορούν να πληρώσουν αυτά που οφείλουν σε 100 δόσεις», είπε ο κ. Τσίκκης.
Σε ερώτηση για τους στόχους της ρύθμισης ο κ. Τσίκκης τόνισε μιλώντας στο skyrodos.gr :
«Προσδοκούμε να  εισπράξουμε κάτι από τα   60 εκατομμύρια ευρώ που μας οφείλονται. Από αυτά,  τα  17 εκατομμύρια  είναι μεγάλοι καταναλωτές, τα 10 είναι επαγγελματικοί χώροι,  22 τα σπίτια και  7 εκατομμύρια το δημόσιο».

Σε όσους δεν αξιοποιήσουν την ευκαιρία όπως είπε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ, θα ασκηθούν πιέσεις για να πληρώσουν και να γίνουν ακόμη  και διακοπές νερού σε όσους συνειδητά -και όχι επειδή δεν έχουν χρήματα- δεν πληρώνουν τους λογαριασμούς τους προς την επιχείρηση.
Σημειώνεται πως μέχρι τώρα ισχύει ρύθμιση οφειλών προς την επιχείρηση σε 12, 24 και 48 δόσεις. Επίσης, όπως είπε ο κ. Τσίκκης,  το διοικητικό συμβούλιο της επιχείρησης χθες αποφάσισε την επιβράβευση των καταναλωτών με έκπτωση συνέπειας όχι 10% όπως ισχύει, αλλά με 15%.

Σε ερώτηση σχετικά με τη διαχείριση της οφειλής ξενοδοχειακού ομίλου  που αιτήθηκε μείωση των λογαριασμών του ο κ. Τσίκκης δήλωσε: «Εμείς δεν διαγράφουμε αλλά διευθετούμε και διορθώνουμε λογαριασμούς. Παράλληλα δίνουμε τη δυνατότητα στους πολίτες να κάνουν ρυθμίσεις  μήπως και βελτιώσουμε την εισπραξιμότητά μας».

#image_title
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας