ΑρχικήΤοπικά ΝέαΕκτός κινδύνου ο 14χρονος Ροδίτης που τραυματίστηκε σε τροχαίο

Εκτός κινδύνου ο 14χρονος Ροδίτης που τραυματίστηκε σε τροχαίο

Επέστρεψε από νοσοκομείο της Αθήνας όπου νοσηλεύτηκε

#image_title

Χαμόγελα σκόρπισε σε συγγενείς και φίλους αλλά και σε όλη τη Ρόδο, η είδηση ότι ο 14χρονος  που είχε τραυματιστεί, μαζί με άλλους νεαρούς, σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στις 13 Οκτωβρίου ανάμεσα σε Καλαβάρδα και Σάλακο, κοντά στο εκκλησάκι της Αγίας Άννας, επέστρεψε προχθές από την Αθήνα όπου και είχε μεταφερθεί και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως!

#image_title

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί πρέπει να αναρρώσει από σπάσιμο στη λεκάνη, κάτι που αναμένεται να γίνει σύντομα, λόγω και του νεαρού της ηλικίας του.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε συμβεί μεταξύ Καλαβαρδών-Σαλάκου το βράδυ της Πέμπτης 13 Οκτωβρίου, όταν ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συνολικά πέντε άτομα, τραυματίστηκαν τα τρία, όλα παιδιά!

Όπως είχε γράψει τότε η «Ροδιακή», μετά από δύο μέρες κρίθηκε ότι ο 14χρονος ο οποίος είχε τραυματιστεί πιο σοβαρά, έπρεπε να μεταφερθεί στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί καλύτερα η κατάστασή του.

Τα άλλα δύο παιδιά που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Ρόδου για τις πρώτες βοήθειες. Οδηγός και συνοδηγός δεν υπέστησαν τραυματισμούς, όμως τραυματίστηκαν οι τρεις επιβάτες που κάθονταν στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου, καθώς αυτό προσέκρουσε διαδοχικά  με σφοδρότητα  δύο φορές σε δέντρα  με την πλαϊνή πίσω πλευρά του, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο.

#image_title
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img