ΑρχικήΤοπικά ΝέαΟ εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στην 95 ΑΔΤΕ (Φωτογραφίες)

Ο εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στην 95 ΑΔΤΕ (Φωτογραφίες)

Με τη δέουσα λαμπρότητα γιορτάστηκε η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, στην 95 ΑΔΤΕ στη Δωδεκάνησο.
Το πρωί τελέστηκε επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Ρόδο, παρουσία της στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας του τόπου και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων.
Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την παράθεση δεξίωσης στη Λέσχη Εθνοφυλακής Ρόδου.
Κατά τη διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού του ο Δκτης της 95 ΑΔΤΕ υποστράτηγος Δημήτριος Βακεντής μεταξύ άλλων υπογράμμισε πως οι Δωδεκάνησιοι μπορούν να υπολογίζουν στην αποτελεσματική δύναμη και των τριών κλάδων των Ε.Δ σημειώνοντας παράλληλα ότι αποτελεί αδήριτη ανάγκη η ύπαρξη ισχυρών Ε.Δ για την αποτροπή και αποφυγή οποιασδήποτε απειλής ή ακόμη και επιβουλής. Ταυτόχρονα ο Δκτης της 95 ΑΔΤΕ επεσήμανε με νόημα πως η Ελληνική Φιλοπατρία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την Ελευθερία, σύνδεσμος που διαχρονικά έχει τεκμηριωθεί στα πεδία των μαχών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λέσχη Εθνοφυλακής Ρόδου κέρδισε τα εύσημα της στρατιωτικής και της πολιτικής ηγεσίας του τόπου και της τοπικής αυτοδιοίκησης για μια ακόμη φορά για την άψογη οργάνωση της γιορτής από τους πολιτικούς και στρατιωτικούς που παραβρέθηκαν. Μάλιστα πέρα από την άψογη εξυπηρέτηση του προσωπικού της ΛΕΘ Ρόδου υπό την καθοδήγηση του Δντη Γιώργου Ηλιόπουλου, φέτος υπήρχε και μια έκπληξη καθώς εκτός από τα καθιερωμένα εδέσματα ο μπουφές ήταν πλούσιος σε ασιατική κουζίνα με πιάτα που είχαν μεταξύ άλλων καβούρι και καπνιστό χέλι.

- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img