ΑρχικήΤοπικά ΝέαΣε συνεργασία και συνένωση δυνάμεων κάλεσε ο Γιάννης Φλεβάρης τις παρατάξεις των...

Σε συνεργασία και συνένωση δυνάμεων κάλεσε ο Γιάννης Φλεβάρης τις παρατάξεις των Φώτη Χατζηδιάκου και Στάθη Κουσουρνά

#image_title

Σε συνεργασία κάλεσε την παράταξη των  κυρίων  Φώτη Χατζηδιάκου και Στάθη Κουσουρνά  ή άλλες παρατάξεις  μιλώντας στον Sky ο ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Φλεβάρης.

«Θα φθάσουμε στην κάλπη και θα κριθεί από τον κόσμο.  Μετέχω σε μια πρωτοβουλία για να υπάρξει αλλαγή στο δήμο της Ρόδου. Λαμβάνω την πρωτοβουλία να συνεργαστούμε . Αν υπάρξει μια συνένωση δυνάμεων θα έχει διαμορφωθεί μια πλειοψηφική τάση που θα υπερβαίνει το 43%.  Έχω συζητήσει με άλλους ενδιαφερομένους για το δήμο της Ρόδου.  Θα δούμε τι θα γίνει με τη διαδοχή στην παράταξη των  κ Φώτη Χατζηδιάκου  και Στάθη Κουσουρνά και θα υπάρξουν αρκετές συνέχειες που θα  περιλαμβάνουν συνθέσεις και συμμαχίες», δήλωσε ο κ. Γιάννης Φλεβάρης.

Αναφέρθηκε στις δύο μηνυτήριες αναφορές που θα καταθέσει σε βάρος ιστοσελίδας αλλά και του κ. Γιάννη Καμπούρη.

Με αφορμή τη δήλωση του πρωθυπουργού της χώρας ότι μύρισαν εκλογές ο κ. Φλεβάρης δήλωσε:

«Πράγματι υπάρχει άρωμα εκλογών.  Έχουν μυρίσει οι εθνικές και οι αυτοδιοικητικές εκλογές για τους δήμους και τις περιφέρειες της χώρας».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε  και στους λόγους που θα  καταθέσει δύο μηνυτήριες  αναφορές σε βάρος του αντιδημάρχου και προέδρου της ΔΕΣ  ΡΟΔΑ Γιάννη Καμπούρη και ιστοσελίδας.

« Έρχονται οι εκλογές με ποιο τρόπο θα γίνουν ; Θα επιτρέψουμε νέα ήθη και νέες καταστάσεις στο νησί; Θα επιτρέψουμε να χρησιμοποιούνται παράνομα μέσα για να γίνει ο προεκλογικός αγώνας ή η απομείωση  των πολιτικών  αντιπάλων για το Δήμο της Ρόδου.  Κινήθηκα με πολιτική ευπρέπεια και πολιτικό πολιτισμό. Όλα αυτά δεν εισακούστηκαν γιατί  με τρόπο που μόνο σκοπό έχει να πλήξει πολιτικούς αντιπάλους  δέχθηκα μια σειρά από πολιτικά αήθεις και νομικά ανάρμοστές και μη επιτρεπτέες παραβατικές δηλαδή συμπεριφορές .  Η τελευταία προέρχεται από αντιδήμαρχο πρόεδρο της  ΔΕΣ ΡΟΔΑ κ. Γιάννη Καμπούρη που με δημόσιο λόγο και ενώπιων τρίτων χρησιμοποίησε μια συγκεκριμένη εικόνα μια συγκεκριμένη  λέξη ή όρο  για να προσβάλει τους αντιπάλους.

Υπήρξε δημοσίευμα της εφημερίδας «Ροδιακή»   που ανέφερε πως οι ενδιαφερόμενοι ως υποψήφιοι δήμαρχοι του θυμίζουν καρναβάλια του Ρίο ντε Τζανέιρο.

#image_title

«Αυτές οι εκφράσεις πέραν του ανάρμοστου και του αγενούς είναι παραβατικές  και αντίθετες με το 367 άρθρο του Ποινικού Κώδικα περί συκοφαντικής δυσφήμισης. Έπρεπε και η  παράταξη του και ο νυν δήμαρχος να τον επαναφέρουν στην τάξη  και να του τονίσουν πως δεν χρησιμοποιούνται τέτοιες εκφράσεις στην πολιτική.  Το αναφέρω γιατί διάνθησε την ανακοίνωση του και με άλλες εκφράσεις. Αναφέρει  ο κ. Καμπούρης πως εδώ και δύο χρόνια περιφέρονται. Εγώ πρόσφατα ανακοίνωσα την υποψηφιότητα μου.  Να ρωτήσω ποιος είναι αυτός που  εδώ και δύο  χρόνια δήλωσε υποψηφιότητα  για να είναι υποψήφιος για το δήμο της Ρόδου; Πριν μιλήσει να σκέπτεται  και να είναι πολύ προσεκτικός γιατί με   όλες αυτές οι συμπεριφορές έρχονται τα νέα ήθη στη Ρόδο . Για αυτό ανακοίνωσα πως θα προβώ σε συγκεκριμένες ενέργειες. Η πρώτη είναι η μηνυτήρια αναφορά για να αξιολογηθεί ο συγκεκριμένος άνθρωπος από  τον αρμόδιο εισαγγελέα. Να  αξιολογήσει αν συντρέχει παράβαση του κοινού ποινικού νόμου .Είναι δικαίωμα μου ως πολίτης και ως υποψήφιος για το δήμο της Ρόδου.  Η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης», είπε ο κ. Φλεβάρης.

«Υπάρχουν πολλοί  που θέλουν την υποψηφιότητα  μου . Όποιος δεν την υποστηρίζει μπορεί να πει δεν συμφωνώ με απλά ελληνικά . Συκοφαντική δυσφήμιση μπορεί  να αποτελέσει κάθε συμπεριφορά που αντιτίθεται στην ηθική και στην ευπρέπεια», είπε ο κ. Φλεβάρης .

Αναφέρθηκε  ο κ. Φλεβάρης και σε όσα έχουν γραφεί  σε ηλεκτρονική ιστοσελίδα .

«Είναι δύο μηνύσεις που θα υποβάλλω .  Την μια σε πρόσωπο που αναφέρθηκε σε προσβλητικό τρόπο σε ιστοσελίδα  Και η δεύτερη στον Γιάννη Καμπούρη», είπε ο κ. Φλεβάρης.

Σε ερώτηση για την παράταξη του  και τι θα γίνει μέχρι την κάλπη  δήλωσε:

«Αυτό το έργο θα έχει πάρα πολλά επεισόδια.   Θα φθάσουμε στο καλοκαίρι για να ολοκληρωθεί το κτίσιμο του συνδυασμού. Θα φθάσουμε στην κάλπη και εκεί θα κριθεί και από τον κόσμο. Μετέχω σε μια πρωτοβουλία  και καλώ όσους ενδιαφέρονται  για να υπάρξει αλλαγή στο δήμο της Ρόδου. Αναλαμβάνω την πρωτοβουλία να συνεργαστούμε  . Αν υπάρξει μια συνένωση δυνάμεων  τον Ιανουάριο του 2023 θα  έχει διαμορφωθεί μια τόσο πλειοψηφική τάση που θα υπερβαίνει κατά πολύ  το 43%.   Η κοινωνία ζητάει συνθέσεις Έχω συζητήσει με άλλους ενδιαφερομένους για το δήμο της Ρόδου. Περιμένω με σεβασμό  να δω τις διαδικασίες στις παρατάξεις των κυρίων Φώτη  Χατζηδιάκου και Στάθη Κουσουρνά . Από εκεί και πέρα να υπάρξουν αρκετές συνέχειες που θα είναι επιλογές πολιτικές»,δήλωσε

Εκτίμησε δε ότι στην κάλπη για το Δήμο Ρόδου θα υπάρχουν τρεις συνδυασμοί .

#image_title
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img