ΑρχικήΤοπικά ΝέαΑπέχουν σήμερα από τα καθήκοντα τους οι δικηγόροι

Απέχουν σήμερα από τα καθήκοντα τους οι δικηγόροι

#image_title

Απέχουν  από καθήκοντα τους σήμερα οι δικηγόροι της Ρόδου σε αντίδραση για το νομοσχέδιο που έχει κατατεθεί στη Βουλή και ψηφίζεται άμεσα.

Σε εφαρμογή του νομοσχεδίου όπως δήλωσε στον Sky σήμερα ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Βασίλης Περίδης θα αυξηθούν οι ασφαλιστικές εισφορές για όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους νομικούς  κατά 10%

«Είναι επιβαρυντικό και  για στον κλάδο μας. Είναι 25 ευρώ το μήνα σε κάθε δικηγόρο και σε όλους τους  ελεύθερους επαγγελματίες.  Εμείς δεν έχουμε εργοδότες να πληρώνουν  τις εισφορές μας αλλά τις πληρώνουμε εμείς οι ίδιοι», δήλωσε ο κ. Περίδης.  Για το θέμα αυτό εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου στη συνεδρίασή του στις 7/12/2022 λαμβάνοντας υπόψη την πρόταση της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας, αποφάσισε την αποχή των δικηγόρων μελών του τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022, ημέρα κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας στην Αθήνα για την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών και την κυβερνητική αδιαφορία για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του κλάδου».

#image_title
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img