ΑρχικήΤοπικά ΝέαΤο νέο σχήμα διοίκησης στον Δήμο Ρόδου μέχρι και τις εκλογές του...

Το νέο σχήμα διοίκησης στον Δήμο Ρόδου μέχρι και τις εκλογές του Οκτωβρίου 2023

#image_title

Ανακοινώνεται από τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη

#image_title

Σε ανακοίνωση του σχήματος της διοίκησης του Δήμου Ρόδου μέχρι και τις εκλογές του Οκτωβρίου 2023, οπότε και θα διεκδικήσει ξανά την ψήφο των Ροδιτών θα προχωρήσει άμεσα ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης, που κρατά για λίγες ημέρες ακόμα κλειστά τα χαρτιά του.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ανασχηματισμός θα είναι περιορισμένης έκτασης καθώς μάλιστα το παρόν σχήμα έχει κατορθώσει να δρομολογήσει έργα και δράσεις για το τελευταίο 10μηνο της θητείας της παρούσης δημοτικής αρχής.
Αλλαγές δεν αποκλείεται να υπάρξουν στις αρμοδιότητες των εντεταλμένων ενώ θα πρέπει να αναμένεται η κατανομή των χαρτοφυλακίων δημόσιας υγείας αλλά και της Δημοτική Ενότητας Νότιας Ρόδου που παραμένουν «ορφανά».
Το σχήμα διοίκησης του Δήμου Ρόδου αριθμεί 14 αντιδημάρχους.
Ο δήμαρχος Ρόδου αναμένεται να κατανείμει ειδικότερα έως το τέλος του μηνός 10 θέσεις έμμισθων αντιδημάρχων και 3 θέσεις άμισθων, η θητεία των οποίων λήγει.
Πιο συγκεκριμένα, την 10η Ιανουαρίου 2023 λήγει η θητεία τριών έμμισθων αντιδημάρχων και συγκεκριμένα των κ.κ. Στράτου Καρίκη (Παιδείας, Προσχολικής Αγωγής και Μετανάστευσης και αναπληρωτής δημάρχου), Τηλέμαχου Καμπούρη (Τεχνικών Έργων, Υποδομών και Ενεργειακών Επενδύσεων και ΔΕ Ρόδου) και Κωνσταντίνου Ταρασλιά (Επικοινωνίας, Τύπου και Εθιμοτυπίας).
Την 13η Ιανουαρίου 2023 λήγει η θητεία 4 έμμισθων αντιδημάρχων και συγκεκριμένα των κ.κ. Νεκτάριου Φλοσκάκη (Πολιτικής Προστασίας και ΔΕ Αταβύρου και Τροχαίου Υλικού), Στέφανου Δράκου (Πολιτιστικών Μνημείων και Υπηρεσίας Δόμησης), Νικολάου Καραμαρίτη (Επιχειρησιακής Λειτουργίας και Καθημερινότητας του Πολίτη) και Μιχαήλ Σεΐτη (Εμπορίου και Απόδημων Ροδίων και Αθλητισμού) αλλά και δύο άμισθων των κ.κ. Αθαν. Στάμου (Εκκλησιαστικών θεμάτων, Σχέσεων με την Εκκλησία, Θρησκευμάτων και Κοιμητηρίων και ΔΕ Πεταλούδων) και Σάββα Χριστοδούλου (ΔΕ Ιαλυσού και ΔΕ Καμείρου).
Την 14η Ιανουαρίου 2023 λήγει η θητεία 3 έμμισθων αντιδημάρχων και συγκεκριμένα των κ.κ. Ιωάννη Καμπούρη (Διοικητικών Υπηρεσιών), Βασιλείου Μανέτα (Ακίνητης περιουσίας και ΔΕ Αφάντου) και Τσαμπίκας Κιαχαγιά Μαγιόγλου (Διοικητικής Εξυπηρέτησης του Πολίτη και ΔΕ Καλλιθέας και Πολιτισμού)
Την 23η Ιανουαρίου 2023 λήγει η θητεία του άμισθου αντιδημάρχου κ. Παναγιώτη Σταμάτη (Αναβάθμισης Σχολικών Μονάδων).
Οι θητείες του άμισθου αντιδημάρχου κ. Γεωργίου Ευθυμίου Τριάντου (Κοινωνικής Πολιτικής – Πρόνοιας) και έμμισθου αντιδημάρχου κ. Αναστάσιου Σπανού (Οικονομικών) λήγουν την 26η Ιουνίου 2023 και 22α Αυγούστου 2023 αντίστοιχα.
Επιπλέον, ο δήμαρχος Ρόδου έχει κατανείμει 7 θέσεις άμισθων εντεταλμένων συμβούλων.
Εντεταλμένοι είναι ειδικότερα οι κ.κ. Ευδοκία Πάττα-Αποστολίδη (Ισότητας και Οικολογίας και Πρωτογενούς Τομέα), Βασίλης Παπαοικονόμου (Πολεοδομικού Σχεδιασμού), Κωνσταντίνος Καρίκης (Περιβάλλοντος και Πρασίνου), Αθανάσιος Βυρίνης (Τουρισμού και Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων), Γεώργιος Πατσάης (ΔΕ Αρχαγγέλου και Προγραμματισμού), Cοliadis Alexandre -Basile (ΑΛΕΞΗΣ) (ΔΕ Λινδίων) και Σπύρος Σπυρόπουλος (Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Νέων Τεχνολογιών).
Στο σχήμα που πρόκειται να ανακοινώσει ο δήμαρχος θα δοθεί έμφαση στην υλοποίηση τεχνικών έργων και δράσεων της καθημερινότητας για την περαιτέρω βελτίωση της εικόνας του νησιού.

 Πηγή:www.dimokratiki.gr

#image_title
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img