ΑρχικήΤοπικά ΝέαΑπεβίωσε στο Νοσοκομείο της Ρόδου ο 38χρονος δικηγόρος που είχε αυτοπυροβοληθεί στο...

Απεβίωσε στο Νοσοκομείο της Ρόδου ο 38χρονος δικηγόρος που είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

#image_title

Κατέληξε,τελικά πριν από λίγο παρά τον τεράστιο αγώνα που έδωσαν οι γιατροί και νοσηλευτές του νοσοκομείου μας, ο 38χρονος δικηγόρος από τη Ρόδο,που στις 7 το βράδυ της Δευτέρας κι ενώ βρίσκονταν με την μητέρα του στο σπίτι τους στην ευρύτερη περιοχή Κοσκινού της Ρόδου, πάτησε τη σκανδάλη του πυροβόλου όπλου που κατείχε νόμιμα ως μέλος σκοπευτικού ομίλου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΡΟΔΙΑΚΗΣ, ο 38χρονος συμπολίτης μας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τεράστιο τραύμα στο κεφάλι. Από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αξιωματικοί του ΑΤ Ρόδου που επελήφθησαν της σοβαρής αυτής υπόθεσης, φαίνεται ότι ο 38χρονος, πυροβολήθηκε σχεδόν εξ επαφής από την αριστερή πλευρά του κεφαλιού του με αποτέλεσμα η σφαίρα να του διαπεράσει το κρανίο.

#image_title

Ο 38χρονος, που ήταν διακεκριμένο μέλος και εξαιρετικά αγαπητός δικηγόρος στην κοινωνία της Ρόδου, δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα. Ήταν πάντα κοινωνικός και πρόσχαρος με τους συναδέλφους του, αλλά και γενικότερα ήταν ένας άνθρωπος ήπιων τόνων.

Τελευταία φορά εμφανίστηκε στα δικαστήρια της Ρόδου πριν από μερικές μέρες και τίποτα δεν έδειχνε να τον απασχολεί, τουλάχιστον στις επαφές και τις συζητήσεις που είχε με συναδέλφους και φίλους του.

Αυτοκτονία ή ατύχημα;

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 7 το βράδυ της Δευτέρας, στην ευρύτερη περιοχή των Κοσκινού, όπου διέμενε ο 38χρονος δικηγόρος. Η μητέρα του ήταν εκείνη την ώρα στο σπίτι και ήταν η πρώτη που άκουσε τον πυροβολισμό και τον αντίκρισε αιμόφυρτο μέσα στο δωμάτιό του.

Αμέσως σύμφωνα με πληροφορίες της «Ρ» ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που έφθασε πολύ γρήγορα στο σημείο και οι διασώστες τον μετέφεραν στα επείγοντα του Νοσοκομείου.

Γιατροί και νοσηλευτές έδωσαν μάχη προκειμένου να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς το τραύμα ήταν τόσο σοβαρό που δεν άφησε πολλά περιθώρια.

Για το θλιβερό αυτό περιστατικό, ενημερώθηκε και ο Εισαγγελέας Ρόδου ενώ δόθηκαν εντολές στους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ να διερευνήσουν όλες τις εκδοχές.

Κι αυτό επειδή στο σημείο, δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους ο 38χρονος προχώρησε σε αυτή την ενέργεια.

Μεταξύ άλλων πάντως οι αστυνομικοί εξετάζουν και το ενδεχόμενο να πρόκειται και για ατύχημα. Να είχε δηλαδή οπλισμένο το περίστροφο σκοποβολής το οποίο χρησιμοποιούσε και να εκπυρσοκρότησε από λάθος.

Για το λόγο αυτό, ο Εισαγγελέας Ρόδου έδωσε εντολή να γίνει επισταμένη έρευνα για τα αίτια κάτω από τα οποία σημειώθηκε το σοβαρό αυτό περιστατικό, από τους αρμόδιους αξιωματικούς της αστυνομίας.

#image_title
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img