ΑρχικήΤοπικά ΝέαΣ. Καρίκης : Ο Αντώνης Καμπουράκης θα κερδίσει τις εκλογές του Οκτωβρίου...

Σ. Καρίκης : Ο Αντώνης Καμπουράκης θα κερδίσει τις εκλογές του Οκτωβρίου και από την πρώτη Κυριακή

#image_title

Τις αποφάσεις του  για τελικό  σχήμα διοίκησης  του Δήμου Ρόδου  θα ανακοινώσει έως την Κυριακή ή το αργότερο μέχρι την επόμενη  Δευτέρα 16 Ιανουαρίου   ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Β.  Καμπουράκης .

Θα είναι όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους σήμερα ο αναπληρωτής δημάρχου  και αντιδήμαρχος Παιδείας Μετανάστευσης κ. Στράτος Καρίκης ένα δυναμικό διοικητικό  σχήμα   αυτό που θα οδηγήσει  το Δήμο Ρόδου στις εκλογές της αυτοδιοίκησης τον Οκτώβριο  του 2023.

“Είναι τιμή μου που ήμουν μεταξύ των τριών πρώτων αντιδημάρχων για τους οποίους ο δήμαρχος έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης”, χθες  δήλωσε ο κ. Καρίκης.

Αναλυτικότερα ο κ. Καρίκης ξεκίνησε τη συνέντευξη τύπου ευχαριστώντας το δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Β Καμπουράκη για την ανανέωση της θητείας του.

« Χθες ο Δήμαρχος Ρόδου ανακοίνωσε τις τρεις πρώτες αντιδημαρχίες. Σε μια συνάντηση μαζί του κατάλαβα ότι προχωράει  και τις  υπόλοιπες τοποθετήσεις των αντιδημάρχων και των αιρετών που αποτελούν τη δημοτική αρχή. Μέχρι τις 13 Ιανουαρίου εκτιμώ ότι θα ανακοινωθούν  οι υπόλοιπες αντιδημαρχίες και οι αποφάσεις για τους εντεταλμένους. Αποδεικνύει για μια φορά πως είναι ο Δήμαρχος των πράξεων», δήλωσε ο κ. Στράτος Καρίκης.

Το διοικητικό σχήμα είπε ο κ. Καρίκης που θα ανακοινώσει ο δήμαρχος Ρόδου θα είναι ένα σχήμα που θα οδηγήσει με επιτυχία μέχρι τις εκλογές.

Επικεντρώνουμε στα  έργα είπε ο αντιδήμαρχος.

«Τα έργα είναι για μας τα διαβατήρια τα όπλα για να κερδίσουμε τις εκλογές του Οκτωβρίου.  Αν με ρωτάτε θεωρώ ότι ο Αντώνης Καμπουράκης θα κερδίσει τις εκλογές του Οκτωβρίου . Η Ρόδος θα έχει την τύχη να δει ακόμη περισσότερα  πράγματα  την επόμενη πενταετία . Η δημοτική αρχή αυτά τα τρία χρόνια δεν υστέρησε σε τίποτε και αυτό θα αποδειχθεί μέσα στο 2023. Δεν χρειάζεται να το  αμφισβητεί κανένας.  Δεν ωραίο να αναφέρονται πράγματα στο δημοτικό συμβούλιο πράγματα  από κάποιους και να αυτοδιαψεύδονται μετά»,  τόνισε ο κ. Καρίκης .

#image_title

Με αφορμή τις τελευταίες ανακοινώσεις για το Εθνικό Θέατρο τον ΦΟΔΣΑ ο κ Καρίκης είπε πως ο κ. Καμπουράκης είναι ο δήμαρχος των έργων και της αποτελεσματικότητας.

«Το ίδιο θα κάνει και στο διοικητικό σχήμα. Φαίνεται πως σκέπτεται στο τελευταίο εξάμηνο να πάνε ακόμη πιο γρήγορα οι μηχανές του Δήμου  Ρόδου και θα κάνει αρκετές αλλαγές στο σχήμα του οποίου η θητεία  έληγε στις 10 και στις 13 Ιανουαρίου. Ο ίδιος θα τις ανακοινώσει μέχρι την Κυριακή. Πρέπει να πάει πιο γρήγορα η μηχανή καθώς τους επόμενους μήνες  θα φανεί το έργο που έχει γίνει. Για μας είναι πολύ σημαντικό να λύσουμε θέματα και να το δουν οι πολίτες.  Θα δείτε τις επόμενες ημέρες τι εννοώ και με τα σκουπίδια και με τον ΦΟΔΣΑ και με το Εθνικό Θέατρο. Δουλέψαμε μαζί με την ΠΝΑΙ ο δήμαρχος ο περιφερειάρχης και όλοι εμείς  για να παραχθεί ένα αποτέλεσμα πολύ μεγάλο για το νησί της Ρόδου.   Και οι προηγούμενες δημοτικές αρχές δούλεψαν αλλά δεν έφεραν  τα χρήματα που ήρθαν για έργα στη Ρόδο τώρα. Το θέμα είναι πως δεν έρχονταν πόροι για πολλούς λόγους. Ή γιατί δεν γίνονταν κάποια πράγματα σωστά είτε γιατί δεν υπήρχαν οι πολιτικές αποφάσεις για να ενισχυθεί η Ρόδος και  να φθάσει στο επίπεδο που πρέπει», δήλωσε ο κ. Στράτος Καρίκης .

Ο αντιδήμαρχος τόνισε πως τους επόμενους εννέα μήνες θα βλέπουν όλοι σημαντικά πράγματα να γίνονται στη Ρόδο.

« Θα δούμε σκαλωσιές στο Εθνικό Θέατρο. Θα δούμε σκαλωσιές στη Νέα Αγορά . Θα δούμε τη σύμβαση για την καθαριότητα να υλοποιείται .Θα δούμε δεκάδες έργα στον τομέα του πολιτισμού. Και σε επίπεδο εταιρικής συμμετοχής έχουμε πετύχει πράγματα. Και στη ΔΕΥΑΡ γίνεται μεγάλο έργο με εκσυχρονισμό όλων των εγκαταστάσεων της επιχείρησης με την αλλαγή όλων των δικτύων», τόνισε.

Ο κ. Καρίκης αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις στα σχολεία τονίζοντας πως υπάρχουν έργα για όλα.

#image_title

Σε ερώτηση για τις ζημώσεις που γίνονται σε ότι αφορά τις υποψηφιότητες για το Δήμο Ρόδου δήλωσε:

«Η  Δημοκρατία απαιτεί πολλούς συνδυασμούς. Είμαι από τους ανθρώπους που θέλουν να μετέχουν πολλοί υποψήφιοι στις εκλογές . Είμαι από εκείνους που έστησα σημαία δημιούργησα συνδυασμό  μόνος μου χωρίς να έχω στηρίξεις. Το  έκανα γιατί ήθελα να δώσω την εναλλακτική πρόταση στους δημότες μας. Και η παρουσία μου στη δημοτική αρχή του κ Αντώνη Β Καμπουράκη δίνει ένα συγκεκριμένο στίγμα για το τι ήθελα να κάνω στο Δήμο. Δεν έχω καμία αυταπάτη ότι δεν  θα στηθεί συνδιασμός. Επειδή όμως απαιτούνται  400 άτομα δεν θα συγκροτηθούν πολλοί».

Όμως και η παράταξη της πλειοψηφίας όπως είπε ο  κ. Καρίκης κινείται με στόχο να προσθέσει στη φαρέτρα της  νέα στελέχη  της αυτοδιοίκησης που θα της δώσουν δυναμική ώθηση  στις εκλογές και θα προσελκύσουν τους πολίτες.

«Δεν σας κρύβω ότι έχουν γίνει συζητήσεις  με τα καλύτερα  στελέχη  που δεν είναι αυτή τη στιγμή στην  αυτοδιοίκηση αλλά έχουν θητεύσει σε αυτή. Μιλάμε και  με ανθρώπους που είναι σήμερα στην ΤΑ σε όλα τα επίπεδα. Συνομιλούμε με ανθρώπους που θεωρούμε εμείς ότι θα προσφέρουν στην επόμενη δημοτική αρχή του Αντώνη Καμπουράκη ως δημοτικοί σύμβουλοι . Πιστέψτε με έχουμε ένα σαφές προβάδισμα. Πέρα από το έργο μας που θεωρώ πολύ σημαντικό και σε ότι αφορά τα πρόσωπα ο Αντώνης Καμπουράκης θα είναι εκείνος που θα έχει την πολυτέλεια να επιλέξει . Όλους τους καλούς τους θέλουμε κοντά μας γιατί θέλουμε αυτοί την επόμενη ημέρα να υπηρετήσουν το Ροδιακό λαό. Το ίδιο και οι νέοι», δήλωσε  κ. Καρίκης και εξέφρασε την άποψη  ότι ο κ. Καμπουράκης θα κερδίσει τις εκλογές του Οκτωβρίου και από τον πρώτο γύρο.

Ο δήμαρχος είπε ο κ. Καρίκης θα έχει την χαρά να έχει κοντά  του και στελέχη που ανήκουν σε άλλες παρατάξεις και από άλλα  κόμματα.

« Στην  παράταξη του Αντώνη Καμπουράκη θυμίζω πως μετέχουν στελέχη από άλλα κόμματα  και είναι και αντιδήμαρχοι. Χαίρομαι  που δεν υπάκουσαν στις εντολές να παραιτηθούν Δεν υπήρχε λόγος για αυτό . Κάνουν έργο. Πρέπει να δούμε την ΤΑ πάνω από κόμματα. Ο Δήμαρχος δεν ξεχωρίζει  ανθρώπους με βάση το κόμμα που ανήκουν.Στον Σάββα Χριστοδούλου είπα πως είναι υπερ αντιδήμαρχος.  Ετσι θα πάει αυτή η παράταξη. Πολυσυλλεκτικά. Χαιρόμαστε που γίνονται προσπάθειες  από την άλλη πλευρά . Έχει ένα πολύ μεγάλο προβάδισμα ο σημερινός δήμαρχος. Με χαρά θα δούμε και ένα και δύο και τρεις συνδιασμούς αλλά αυτό δεν θα επηρεάσει το αποτέλεσμα», τόνισε.

Τον   Μάρτιο  είπε ο κ Καρίκης θα κλείσει το ζήτημα με τις ανανεώσεις των μισθωμάτων  για τα καταστήματα της Νέας Αγοράς ενώ ετοιμάζεται ο διαγωνισμός για τα κενά καταστήματα.

Το κυριότερο είναι πως θα ανακατασκευστεί η Νέα Αγορά και την δούμε όπως πρέπει.

#image_title
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img