ΑρχικήΤοπικά ΝέαΣτην παράταξη Καμπουράκη προσχώρησε o Μιχάλης Σταυρής και ορίστηκε αντιδήμαρχος

Στην παράταξη Καμπουράκη προσχώρησε o Μιχάλης Σταυρής και ορίστηκε αντιδήμαρχος

#image_title

Με ανακοίνωση, πριν από λίγη ώρα, ο δήμαρχος Αντώνης Καμπουράκης, έκανε γνωστό πως προσχώρησε στην παράταξή του, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μιχάλης Σταυρής (εκλεγείς με την παράταξη του Φώτη Χατζηδιάκου). Όπως έγινε γνωστό, ο κ. Σταυρής ορίζεται μετά την προσχώρησή του, αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Καλλιθέας και Εμπορίου.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του, ο κ. Καμπουράκης αναφέρει τα εξής:

#image_title

«Με αίσθημα ευθύνης, συνθέτοντας δημιουργικά όλες τις υγιείς αυτοδιοικητικές δυνάμεις του τόπου μας και υπηρετώντας τον αδιαπραγμάτευτο στόχο της καλύτερης Ρόδου που μας αξίζει, καλωσορίζουμε τον Αντιδήμαρχο Μιχάλη Στ. Σταυρή στη Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας και στη Διεύθυνση Εμπορίου.
Προχωράμε στη Νέα Χρονιά, με δύναμη κι αποφασιστικότητα, για να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία, όλες τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας. Το 2023 είναι μια απαιτητική χρονιά, που θα κρίνει την αποκατάσταση πολλών αδικιών, που έγιναν για δεκαετίες στο νησί μας.
Γι’ αυτό και είναι εξαιρετικά σημαντικό, στην πρώτη γραμμή αυτού του αγώνα, για μια νέα εποχή στη Ρόδο μας, να βρίσκονται οι καλύτεροι, πέρα και πάνω από παραταξιακές σημαίες και διαχωρισμούς. Η αγάπη για τη Ρόδο μόνον ενώνει!»

#image_title
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img