ΑρχικήΤοπικά ΝέαΤο Αρσάκειο Λύκειο Ψυχικού στη Χάλκη

Το Αρσάκειο Λύκειο Ψυχικού στη Χάλκη

Το νησί της Χάλκης επισκέφθηκαν την Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου μαθητές του Αρσάκειου Λυκείου Ψυχικού.

#image_title

Ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης κ. Βασίλης Ρουσσάκης είχε την ευκαιρία να αναλύσει στους μαθητές της Γ’ Λυκείου και στους καθηγητές τους την προσπάθεια του Δήμου Χάλκης να προωθήσει τη μετάβαση του νησιού προς την τεχνολογική πρωτοπορία με σεβασμό στην πολιτιστική του κληρονομιά.

Μια πρωτοβουλία του Δήμου Χάλκης, όπου οι επιχειρήσεις και κυρίως οι πολίτες θα σχεδιάζουν, θα αξιοποιούν και θα χρησιμοποιούν βέλτιστες πρακτικές με κοινό και αμοιβαίο όφελος ενεργητικά και συμμετοχικά προς την κοινωνία των πολιτών. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του δήμου Χάλκης, «Κύριο μέλημά μας είναι να μετεξελίξουμε το νησί της Χάλκης σε ένα πρωτοποριακό μοντέλο που θα βασίζει την ανάπτυξή του στην νέα γενιά, στην εκπαίδευση, στην ποιότητα ζωής και στις χρήσιμες και ρεαλιστικές ισορροπίες της καινοτομίας».

Σε δηλώσεις τους σχετικά με την επίσκεψή τους στη Χάλκη και τη Ρόδο, οι μαθητές του Αρσάκειου Σχολείου αναφέρουν: «Η αγαπημένη μου δραστηριότητα ήταν η επίσκεψη στη Χάλκη. Το περιβάλλον εκεί ήταν υπέροχο, ξέφευγε από την πραγματικότητα.

Γενικά η Ρόδος μου άρεσε πολύ και πέρασα τέλεια». Ντέσυ Π. «Η Ρόδος ήταν ένας ξεχωριστός προορισμός. Επισκεφτήκαμε ιδιαίτερα μέρη που μου έκαναν εντύπωση. Ειδικότερα με την επίσκεψή μας στη Χάλκη, όπου αντικρίσαμε μια άλλη πραγματικότητα, είμαι εντυπωσιασμένη».

#image_title
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img