ΑρχικήΤοπικά ΝέαΚουίζ… πολιτικόν με καλλιτεχνική εσάνς

Κουίζ… πολιτικόν με καλλιτεχνική εσάνς

#image_title

Τη φήμη του πάλαι ποτέ κραταιού νομάρχη Θεσσαλονίκης Πανίκα Ψωμιάδη ο οποίος άλλες φορές έκανε αισθητή την παρουσία του τραγουδώντας ποντιακά συνοδεία «κεμεντζέ» (ποντιακής λύρας) και άλλες φορές εμφανιζόταν έφιππος Ζορρό, φαίνεται πως ζήλεψε Δωδεκανήσιος βουλευτής (περίπου ιδίας ιδεολογικής κατευθύνσεως).
Παρών σε εκδήλωση κοπής πίτας (Βασιλόπιτας συγκεκριμένα…) προσπάθησε να κλέψει την παράσταση, δίδοντας παραγγελιά και τραγουδώντας το πολύ γνωστό άσμα (εποχής του χρυσού Ελληνικού κινηματογράφου) «Κόκκινο γαρύφαλλο».

(Κόκκινο γαρύφαλλο, κόκκινο γαρύφαλλο
πάνω στο πουκάμισο, στο μέρος της καρδιάς
Κόκκινο γαρύφαλλο, κόκκινο γαρύφαλλο
πάρ’ το από το στήθος μου, ελπίδες να κρατάς)

Ο βουλευτής – καλλιτέχνης, έκλεψε τις εντυπώσεις του κοινού… μάλιστα το ζεστό χειροκρότημα οι κακές γλώσσες λένε πως του έδωσε αφορμή για δεύτερες σκέψεις μετά τις εκλογές…

Μεσούσης όμως της συζήτησης που αναπτύχθηκε μετά το θάνατο του τέως βασιλέως, οι άλλες κακές γλώσσες από το πολίτικό χώρο του ιδίου βουλευτή, λένε ότι υπήρξε ισχυρή ενόχληση από τα κεντρικά του Κόμματος για την επιλογή του τραγουδιού. Από τους πολιτικούς ινστρούχτορες θεωρήθηκε μάλιστα ως «πολιτική αποστασία με αποχρώσες ενδείξεις φιλοκομμουνισμού». Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ήδη έχει εκδοθεί σχετική κομματική οδηγία για ανάλογες κινήσεις άλλων βουλευτών με κατάλογο τραγουδιών που επιτρέπονται. Μερικά από αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι :
Κάντε υπομονή κι ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός
Το’ σπασα το κυπελλάκι σου το μπλε με τη μπιγόνια
Μπλε (του παιδικού συγκροτήματος Ζουζούνια)

Και το μέγα ερώτημα … Ποιος είναι ο βουλευτής;

#image_title
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img