ΑρχικήΤοπικά ΝέαΟι πόρτες του αυτοκινήτου έκρυβαν 2,6 κιλά ηρωίνης

Οι πόρτες του αυτοκινήτου έκρυβαν 2,6 κιλά ηρωίνης

#image_title

Μέσα από τις ταπετσαρίες στις πόρτες του αυτοκινήτου που επέβαιναν είχαν κρυμμένες πέντε συσκευασίες που περιείχαν περισσότερα από 2.600 γραμμάρια ηρωίνης, ένας 28χρονος και ένας 23χρονος από την Αθήνα.

Οι δύο άνδρες, μετέφεραν τα ναρκωτικά από την Αθήνα με πλοίο της γραμμής, όμως δεν πρόλαβαν καλά – καλά να φθάσουν στο νησί μας και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Σε βάρος του 28χρονου και του 23χρονου ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος και κρατούνται προκειμένου την προσεχή Τρίτη 17 Ιανουαρίου να προσαχθούν ενώπιον του ανακριτή Ρόδου, για να απολογηθούν.

#image_title

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία, οι δύο συλληφθέντες ήρθαν στο νησί μας προχθές (Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023) με πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά. Μαζί τους είχαν και το αυτοκίνητό τους στο οποίο επιβιβάστηκαν και άρχισαν να κινούνται με κατεύθυνση τη δυτική πλευρά του νησιού μας.

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου ακινητοποίησαν το όχημα με τον 28χρονο και τον 23χρονο και σε ενδελεχή έλεγχο που έκαναν, βρήκαν διαμοιρασμένα και κρυμμένα τα ναρκωτικά στις πόρτες του αυτοκινήτου, μέσα από τις ταπετσαρίες!

Ειδικότερα εντοπίστηκαν:

• Ηρωίνη συνολικού βάρους 2 κιλών και 686 γραμμαρίων, διαμοιρασμένη σε πέντε ισοβαρείς συσκευασίες, επιμελώς κρυμμένες στο εσωτερικό του οχήματος

• Δύο κινητά τηλέφωνα

• Αποκόμματα ακτοπλοϊκών εισιτηρίων

Επίσης, κατασχέθηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν.

Οι δύο συλληφθέντες με τη δικογραφία για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, όπου και τους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος.

Η εξιχνίαση της υπόθεσης εντάσσεται στις ειδικές επιχειρησιακές δράσεις των αστυνομικών Υπηρεσιών του Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών.

#image_title
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img