ΑρχικήΤοπικά ΝέαΡόδος Δύναμη Πολιτών: Πολιτικά και ηθικά καταδικαστέα η αποστασία του Μιχάλη Σταυρή...

Ρόδος Δύναμη Πολιτών: Πολιτικά και ηθικά καταδικαστέα η αποστασία του Μιχάλη Σταυρή !

#image_title

Ως πολιτικά και ηθικά καταδικαστέα  αλλά καi αποστασία χαρακτήρισε  την απόφαση του δημοτικού συμβούλου κ. Μιχάλη Σταυρή να ενταχθεί στην παράταξη  του δημάρχου Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη η παράταξη του τέως δημάρχου Ρόδου κ.. Φώτη Χατζηδιάκου .

#image_title

«Αποτελεί προσωπική επιλογή κ. Μιχάλη Σταυρή, ο οποίος εντελώς παρασκηνιακά, χωρίς να ενημερώσει τον επικεφαλής της παράταξης μας κ. Χατζηδιάκο, υπέβαλλε δήλωση ανεξαρτητοποίησης του, προκειμένου να αποδεχθεί τον ορισμό ενός απλού Εντεταλμένου Συμβούλου για την εποπτεία και συντονισμό συγκεκριμένων δράσεων της ΔΕ Καλλιθέας και της Δ/νσης Εμπορίου του Δήμου Ρόδου.Μια άτοπη κι αντιδεοντολογική ενέργεια, και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο, χωρίς το περιθώριο καμίας ουσιαστικής παρέμβασης για την επίλυση όλων εκείνων των προβλημάτων με τα οποία εμείς ως δημοτική αρχή με διεκδικητικότητα και δυναμισμό και διαφάνεια, προωθήσαμε και αναδείξαμε για την ολοκληρωμένη ανάπτυξη της Ρόδου», επισημαίνεται στην ανακοίνωση. Αναλυτικά αναφέρονται τα εξής:

Πολιτικά και ηθικά καταδικαστέα «η αποστασία» του Δημοτικού Συμβούλου Ρόδου κ.Μιχαήλ Σταυρή του Σταύρου, εκλεγμένου με την παράταξη μας «ΡΟΔΟΣ – Δύναμη Πολιτών» με επικεφαλής τον Φώτη Χατζηδιάκο από την θέση της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο και η προσχώρηση του στην παράταξη της δημοτικής αρχής του κ. Αντώνη Καμπουράκη.

Αποτελεί προσωπική επιλογή κ. Μιχάλη Σταυρή, ο οποίος εντελώς παρασκηνιακά, χωρίς να ενημερώσει τον επικεφαλής της παράταξης μας κ. Χατζηδιάκο, υπεβαλλε δήλωση ανεξαρτητοποίησης του, προκειμένου να αποδεχθεί τον ορισμό ενός απλού Εντεταλμένου Συμβούλου για την εποπτεία και συντονισμό συγκεκριμένων δράσεων της ΔΕ Καλλιθέας και της Δ/νσης Εμπορίου του Δήμου Ρόδου.

Μια άτοπη κι αντιδεοντολογική ενέργεια, και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο, χωρίς το περιθώριο καμίας ουσιαστικής παρέμβασης για την επίλυση όλων εκείνων των προβλημάτων με τα οποία εμείς ως δημοτική αρχή με διεκδικητικότητα και δυναμισμό και διαφάνεια, προωθήσαμε και αναδείξαμε για την ολοκληρωμένη ανάπτυξη της Ρόδου.

Αυτού του είδους οι επαναλαμβανόμενες πρακτικές έλλειψης σεβασμού και προσβολής της βούλησης του εκλογικού σώματος, καταδεικνύουν το «πολιτικό ήθος» και τις αντιλήψεις της παρούσα δημοτικής αρχής που τραυματίζει τους δημοκρατικούς θεσμούς με σκοτεινές και πρωτόγνωρες μεθοδεύσεις.

Η παράταξη μας «ΡΟΔΟΣ- ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» και όλοι εμείς σεβόμενοι τον θεσμικό μας ρόλο, τις αρχές και τις αξίες μας, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε γόνιμα και εποικοδομητικά, όπως κάναμε μέχρι τώρα, τιμώντας την εμπιστοσύνη και την ψήφο των συνδημοτών μας, για την ανάδειξη των προβλημάτων των δημοτών μας αλλά και την επισήμανση και καταδίκη των φαινομένων παρακμής που δυστυχώς ολοένα πολλαπλασιάζονται.

Ο καθένας κρίνεται για τις επιλογές του …αλλά και ο Ροδιακός λαός γνωρίζει και κρίνει…Αυτός θα κρίνει και τον κ.Σταυρή. Μέχρι τότε, ας… ζήσει το όνειρό του! «ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ!!!»

Της δημοτικής παράταξης

«ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ»

#image_title
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img