ΑρχικήΤοπικά ΝέαΚαρίκης : Ερχονται κι άλλες 6-8 μεταγραφές από την παράταξη Χατζηδιάκου

Καρίκης : Ερχονται κι άλλες 6-8 μεταγραφές από την παράταξη Χατζηδιάκου

#image_title

Θα έχουν και συνέχεια και σχετικά σύντομα  οι προσχωρήσεις στελεχών της παράταξης του τέως δημάρχου κ. Φώτη Χατζηδιάκου στην παράταξη της πλειοψηφίας .

Αυτό δήλωσε μιλώντας σήμερα στον Sky ο αντιδήμαρχος Παιδείας Μετανάστευσης Αναπληρωτής Δημάρχου Υπεύθυνος για τη Νομική Υπηρεσία του Δήμου Ρόδου κ. Στράτος Καρίκης.

«Επειδή το επόμενο χρονικό διάστημα  θα ανακοινωθεί η ένταξη στην παράταξη της πλειοψηφίας  έξι με οκτώ ανθρώπων  που δεν εκλέχθηκαν  με την παράταξη του κ Χατζηδιάκου και δεν εξελέγησαν  να μην  συνεχίσουν τα ίδια. Άνθρωποι που δεν εξελέγησαν στις εκλογές πρέπει να ενημερώσουν για τις αποφάσεις τους; Ας ετοιμάζονται κάποιοι» δήλωσε ο κ. Καρίκης.

#image_title

«Εκτιμώ πολιτικά τον κ. Χατζηδιάκο και καταλαβαίνω την αντίδραση του καθώς είναι επικεφαλής μιας  παράταξης και ξέρω πως θα είναι  καλός σε ότι κάνει. Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί η ένταξη ανθρώπων που ήταν υποψήφιοι μαζί του στην παράταξη της πλειοψηφίας. Δεν κάνουν κάτι κακό. Είναι ελεύθεροι.  Είναι υπό σύσταση μια νέα παράταξη κανείς μπορεί να δηλώσει πως δεν θέλει να μετέχει. Και εγώ ήμουν με τον Στάθη Κουσουρνά και ανακοίνωσα διαφορετική πορεία.  Το λεώ για να είναι έτοιμοι κάποιοι», είπε.

«Θα ανακοινωθούν πολλά ονόματα. Ιανουάριο Φεβρουάριο θα έχει κλείσει το προεκλογικό κομμάτι. Θα θεωρείται από τώρα δήμαρχος ο Αντώνης Καμπουράκης. Θυμίζω δημοσίευμα της Ροδιακής για τη δήλωση που είχα κάνει στο τέλος Δεκεμβρίου. Είχα δηλώσει  συγκεκριμένα ότι πολλά στελέχη  από  άλλες παρατάξεις θα ενταχθούν  στην παράταξη της πλειοψηφίας.  Θα γίνονται ανακοινώσεις γιατί τα ίδια τα στελέχη το θέλουν αυτό  . Στενεύουν τα περιθώρια  για την  από εκεί πλευρά. Αυτό  συμβαίνει όχι γιατί ο δήμαρχος  κάνει κινήσεις αλλά γιατί κάποιοι άνθρωποι  και σημαντικά ονόματα της ΤΑ θέλουν να είναι μαζί του. Προφανώς κάτι καταλαβαίνουν» , δήλωσε  ο αντιδήμαρχος  και πρόσθεσε πως το ποσοστό του 43% είναι εύκολο ποσοστό για να το πετύχει ο Αντώνης Καμπουράκης στις εκλογές.

«Θα δυσκολευθεί πολύ ο άλλος συνδυασμός .Η κατάσταση κλείνει πολύ υπέρ του δημάρχου Ρόδου. Οι ανακοινώσεις για τα έξι άτομα θα γίνει μέσα στις επόμενες 15 ημέρες. Αυτά είναι κακά μηνύματα για  κάποιους αλλά όταν λέω κάτι το εννοώ», είπε ο κ.Καρίκης

Ο κ.Καρίκης υπερασπίστηκε τις επιλογές της δημοτικής αρχής στο θέμα που αφορά τον διαγωνισμό για την καθαριότητα με αφορμή την ανακοίνωση των εισηγήσεων της Οικονομικής Επιτροπής στη Διαύγεια.

«Δεν συμφωνεί ο Αντώνης Καμπουράκης με τον  ΦώτηΧατ5ζηδιάκο σε αυτή τη διατύπωση.Ο δήμαρχος παρουσιάζει συγκεκριμένα ποσά που δείχνουν πως η καθαριότητα ήταν πολύ πιο ακριβή . Η καθαριότητα θα κριθεί το καλοκαίρι και στις εκλογές . Θα είναι ένα πολύ σημαντικό όπλο για μας. Ας ξεκινήσει η καθαριότητα και θα δούμε τις διαφορές με το παρελθόν. Είχε γίνει από την προηγούμενη δημοτική αρχή σοβαρή προσπάθεια. Τώρα θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα

Αναφέρθηκε ο αντιδήμαρχος και  στη μείωση των τελών που έχουν γίνει από το Δήμο Ρόδου

«Οι δημότες πληρώνουν πιο  φθηνά και θα δουν  μια καθαριότητα πέντε σκαλοπάτια πιο πάνω», είπε.

#image_title
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img