ΑρχικήΤοπικά ΝέαΤροχαίο ατύχημα με το καλημέρα - ένα άτομο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα με το καλημέρα – ένα άτομο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

#image_title

Ένα ακόμα τροχαίο ατύχημα, με έναν τραυματία που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο κέντρο της πόλης μας και συγκεκριμένα στην στροφή που βρίσκεται μετά την πλατεία Ελευθερίας ανάμεσα σε Δήμο και Περιφέρεια.

#image_title

Κάτω από συνθήκες που εξετάζει η Τροχαία Ρόδου, ο οδηγός του ι.χ αυτοκινήτου που κινούνταν στην περιοχή, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με σφοδρότητα, στον τοίχο του κτιριακού συγκροτήματος που παλαιότερα στέγαζε στο νησί μας το Στρατολογικό γραφείο.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα στελέχη του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου (το οποίο βρίσκεται στα 100 μέτρα περίπου από το σημείο) καθώς επίσης και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε στο Νοσοκομείο τον οδηγό του οχήματος. Ευτυχώς ο τραυματισμός του δεν ήταν ιδιαίτερα σοβαρός.

Σημειώνεται ότι τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα στο νησί μας και τα Δωδεκάνησα, αποτελούν τεράστιο πρόβλημα αφού σύμφωναμε τα επίσημα στοιχεία που δημοσιεύει σήμερα η ΡΟΔΙΑΚΗ στην έντυπη έκδοσή της, το Νότιο Αιγαίο βρίσκεται στη κορυφή των τροχαίων (σοβαρών και θανατηφόρων) ανάμεσα σε όλες τις περιφέρειες της χώρας.

Μόνο το 2022 έχασαν τη ζωή τους στα Δωδεκάνησα 29 άτομα ενώ 950 μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία ως τραυματίες.

#image_title
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img