ΑρχικήΤοπικά ΝέαΓ. Νικητιάδης:Το ΠΑΣΟΚ έφερε τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ τους κατήργησε,...

Γ. Νικητιάδης:Το ΠΑΣΟΚ έφερε τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ τους κατήργησε, η ΝΔ αδιαφορεί

#image_title

Το σημαντικότατο θέμα της επαναφοράς των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α στα νησιά, τόνισε για μία ακόμη φορά ο τ.Υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού και Αναπληρωτής Γραμματέας του Τομέα Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Γιώργος Νικητιάδης. Η αναφορά έγινε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Μαζί στις Τρεις» με το δημοσιογράφο Τέρη Χατζηιωάννου του Περιφερειακού Τηλεοπτικού Σταθμού Νοτίου Αιγαίου Aigaio TV, το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Ιανουαρίου.

«Ο κόσμος βλέπει. Ο κόσμος καταλαβαίνει. Ξέρει ποιος του κατήργησε τους μειωμένους συντελεστές Φ.Π.Α. Ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία που τους διατηρεί» υπογράμμισε με έμφαση ο κ. Νικητιάδης και συνέχισε με νόημα : «Και ξέρουν οι πολίτες ποιος έφερε τους μειωμένους συντελεστές Φ.Π.Α! Ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου, ήταν το ΠΑΣΟΚ».

Ο τ.Υφυπουργός παρατήρησε πως οι πολίτες έχουν αγωνία και περιμένουν να ακούσουν το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής σημειώνοντας παράλληλα την παράδοξη φίμωση του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής από τα κεντρικά μέσα ενημέρωσης σε αντίθεση με τα περιφερειακά

Ο κ. Νικητιάδης έκλεισε την απάντηση του τονίζοντας ότι «Θα επιμείνουμε να γίνει κατανοητό το πρόγραμμα μας. Να γίνουν κατανοητές οι προτάσεις μας».

#image_title
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img