ΑρχικήΤοπικά ΝέαΝέα τραγωδία ξημέρωσε για τη Ρόδο: Ξεψύχησε στην άσφαλτο τελικά ο νεαρός...

Νέα τραγωδία ξημέρωσε για τη Ρόδο: Ξεψύχησε στην άσφαλτο τελικά ο νεαρός οδηγός του χθεσινού τροχαίου. Ήταν μόλις 21 ετών

#image_title

Σε μια ακόμα τραγωδία εξελίχθηκε το χθεσινοβραδινό  τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στο νησί της Ρόδου, όταν δύο οχήματα που κινούνταν στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας, από τη Ρόδο προς το Φαληράκι, συγκρούστηκαν με σφοδρότητα.

Νεκρός είναι ο ένας οδηγός του οχήματος, 21 μόλις ετών και σοβαρά τραυματίας ένας 30χρονος που οδηγούσε το δεύτερο αυτοκίνητο. Και τα δύο οχήματα,μετετράπησαν σε άμορφη μάζα σιδηρικών ενώ οι διασώστες του ΕΚΑΒ και της ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ έδωσαν μάχη για περισσότερο από μιάμιση ώρα για να απεγκλωβίσουν το δεύτερο οδηγό, ο οποίος τελικά υπέκυψε στα τραυματά του.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο 11ο χιλιόμετρο της Ρόδου- Λίνδου, με κατεύθυνση προς το Φαληράκι όταν κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, δύο οχήματα που κινούνταν προς την ίδια κατεύθυνση, συγκρούστηκαν αρχικά μεταξύ τους, με αποτέλεσμα το ένα να “καρφωθεί” στη νησίδα, και το άλλο να βρεθεί 50 μέτρα παρακάτω, στη δεξιά πλευρά του δρόμου.

Τα σωστικά συνεργεία έδωσαν μάχη μεταλύτερη της μίας ώρας για να απεγκλωβίσουν και τον δεύτερο οδηγό από το όχημα του.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο σημείο που σημειώθηκε το ατύχημα, έκλεισε ο δρόμος για τη διέλευση των οχημάτων και η ουρά των αυτοκινήτων ξεπερνούσε τα 2 χιλιόμετρα φθάνοντας στη διασταύρωση για Τσαϊρι.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια του σοβαρού αυτού τροχαίο δυστυχήματος, διθενεργεί κλιμάκιο της Τροχαίας Ρόδου, στελέχη του οποίου κατέγραψαν όλα τα δεδομένα και τις μαρτυρίες από το σημείο.

- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img