ΑρχικήΤοπικά ΝέαΒρήκε πορτοφόλι ανέργου στη Ρόδο και το παρέδωσε αμέσως

Βρήκε πορτοφόλι ανέργου στη Ρόδο και το παρέδωσε αμέσως

#image_title

Μαθητής του 2ου Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στη Ρόδο, βρήκε το πορτοφόλι ενός συμπολίτη μας στο δρόμο το οποίο και παρέδωσε αμέσως στον διευθυντή του σχολείου και στη συνέχεια αφού ενημέρωσαν την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου, κάλεσαν τον ιδιοκτήτη του και του το παρέδωσαν.

Πρόκειται για τον Βασίλη Παχούλη, κάτοικο Ρόδου 32 ετών, ο οποίος φοιτεί στο 2ο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στη Ρόδο. Το γεγονός επιβεβαίωσε χθες μιλώντας στη «Ροδιακή» ο διευθυντής του σχολικού συγκροτήματος κος Αθανάσιος Κλέτσας.

Ο 32χρονος βρήκε το πορτοφόλι στην οδό Αγίου Ιωάννου, πίσω από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου την ώρα που πήγαινε στο σχολείο. Αμέσως ενημέρωσε τον διευθυντή του σχολείου και από κοινού επικοινώνησαν με τον αξιωματικό υπηρεσίας της Ασφάλειας Ρόδου ο οποίος και τους εξήγησε τη διαδικασία που ακολουθείται για την παράδοση του πορτοφολιού στον κάτοχό του.

Το πορτοφόλι περιείχε χρηματικό ποσό, πιστωτικές κάρτες, ταυτότητα, αλλά και τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του. Επρόκειτο για συμπολίτη μας, εποχιακά εργαζόμενο, ο οποίος και εξεπλάγην όταν τον ενημέρωσαν, αφού ο ίδιος δεν ήξερε ακόμα ότι το είχε χάσει.

Ο ίδιος ευχαρίστησε τον διευθυντή του σχολείου αλλά και τον 32χρονο συμπολίτη μας που το βρήκε και στη συνέχεια του το παρέδωσαν.

#image_title
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img