ΑρχικήΤοπικά ΝέαΑρκετά στελέχη στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ

Αρκετά στελέχη στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ

#image_title

Αρκετά στελέχη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ έδωσαν το «παρών» στη συνεδρίαση της Επιτροπής του Εκλογικού Αγώνα, που πραγματοποιήθηκε προχθές στο ξενοδοχείο «Πλάζα».

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κ. Νικητιάδης Γιώργος, κ. Βολονάκη Κατερίνα, κ. Οίκουτα Ελευθερία, κ. Χατζηδιάκος Φώτης και κ. Κουνάκης Παναγιώτης, οι πρώην βουλευτές κ. Σφυρίου Κοσμάς, κ. Παρασκευάς Γιάννης, ο κ. Παπανικόλας Βασίλης, ο πρώην δήμαρχος Ρόδου κ. Κουσουρνάς Στάθης, ο πρώην περιφερειάρχης κ. Μαχαιρίδης Ιωάννης, ο πρώην δήμαρχος Ρόδου Γιώργος Γιαννόπουλος, τα μέλη της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Νοτίων Δωδεκανήσων και πολλά άλλα στελέχη, καθώς επίσης και ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου κ. Βάιος Καλοπήτας, το μέλος ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής κ. Γιώργος Πόκκιας, ο γραμματέας του τομέα νησιωτικής πολιτικής κ. Νικηφόρος Παπανικόλας, ο πρώην δήμαρχος Αρχαγγέλου κ. Αλέξανδρος Παπουράς.

#image_title

Έγινε ένας σύντομος χαιρετισμός από τον γραμματέα της Ν.Ε. κ. Νίκο Μουτσάκη, και στη συνέχεια αναλύθηκαν οι θέσεις του κόμματος από τον εκπρόσωπο τύπο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής κ. Δημήτρη Μάντζο.

Τον λόγο πήραν μετά οι υποψήφιοι βουλευτές και πολλά στελέχη έκαναν τοποθετήσεις για το πώς θα πορευθεί το κόμμα μέχρι τις εκλογές.

Στην εκδήλωση επικρατούσαν χαμόγελα και αισιοδοξία από τη μαζική προσέλευση και σε όλες τις τοποθετήσεις εκφραζόταν πως το κόμμα θα πετύχει στα Δωδεκάνησα ένα ισχυρό διψήφιο ποσοστό.

#image_title
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img