ΑρχικήΠολιτικήΠΑΣΟΚ: Μετά τη θεσμική ασέβεια, ο κ. Μητσοτάκης επιχείρησε να σώσει τα...

ΠΑΣΟΚ: Μετά τη θεσμική ασέβεια, ο κ. Μητσοτάκης επιχείρησε να σώσει τα προσχήματα

Στη συνέντευξη που έδωσε το πρωί του Σαββάτου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην οποία, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε την σημασία της πρώτης κάλπης, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

Το ΠΑΣΟ-ΚΙΝΑΛ αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός άλλαξε σήμερα γραμμή. Αφού «επέδειξε θεσμική ασέβεια εξαγγέλλοντας προκαταβολικά και τις δεύτερες εκλογές τον Ιούλιο, σήμερα έκανε λόγο για τη ”μόνη κάλπη” της 21ης Μαΐου επιχειρώντας να σώσει τα προσχήματα», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

«Οι πολίτες βιώνουν καθημερινά τα αποτελέσματα της κυβερνητικής πολιτικής, παρά την πλασματική εικόνα, που θέλει να καλλιεργήσει ο κ. Μητσοτάκης», αναφέρεται επίσης.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Μπροστά στην επερχόμενη ήττα και την αποδοκιμασία των πολιτών, ο Πρωθυπουργός άλλαξε σήμερα γραμμή.

Ο αμετανόητος Κυριάκος Μητσοτάκης, που επέδειξε θεσμική ασέβεια εξαγγέλλοντας προκαταβολικά και τις δεύτερες εκλογές τον Ιούλιο, σήμερα έκανε λόγο για τη «μόνη κάλπη» της 21ης Μαΐου επιχειρώντας να σώσει τα προσχήματα.

Οι πολίτες βιώνουν καθημερινά τα αποτελέσματα της κυβερνητικής πολιτικής, παρά την πλασματική εικόνα, που θέλει να καλλιεργήσει ο κ. Μητσοτάκης.

Ο Πρωθυπουργός, που κατάργησε τον δημόσιο χαρακτήρα του Εθνικού Συστήματος Υγείας με πρόσφατο νόμο και συνειδητά επέλεξε να μην το χρηματοδοτήσει στρατηγικά από το Ταμείο Ανάκαμψης, σήμερα υποσχέθηκε ότι θα το αναμορφώσει.

Την ώρα που οι πολίτες είναι αντιμέτωποι με το κύμα ακρίβειας και οι ανατιμήσεις στα τρόφιμα ξεπερνούν τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, ο κ. Μητσοτάκης διαφημίζει ότι το «τρύπιο καλάθι» του κ. Γεωργιάδη, το… ζήλεψαν και στο εξωτερικό.

Read More

Πηγή: Η Ναυτεμπορική

- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img