ΑρχικήΠολιτικήΜ. Κατρίνης: Όλες οι παρατάξεις να δώσουν στιβαρό μήνυμα απέναντι στα νεοναζιστικά...

Μ. Κατρίνης: Όλες οι παρατάξεις να δώσουν στιβαρό μήνυμα απέναντι στα νεοναζιστικά μορφώματα

«Η Δημοκρατία δεν θα πρέπει να επιτρέψει σε μία εγκληματική οργάνωση να εκμεταλλευτεί την οργή των απογοητευμένων πολιτών και να μολύνει το πολιτικό σύστημα», τόνισε ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ –Κίνημα Αλλαγής, Μιχάλης Κατρίνης, με φόντο τη συζήτηση στη Βουλή της συμπληρωματικής τροπολογίας για το κόμμα Κασιδιάρη.

Μιλώντας στην ΕΡΤ1 o κ. Κατρίνης παρατήρησε πως η δημόσια αντιπαράθεση των τελευταίων ημερών υπονομεύει πολιτικά την συγκεκριμένη ρύθμιση, και προφανώς συνδράμει στη διαμόρφωση “αντισυστημικής” εικόνας της ακροδεξιάς.

O επικεφαλής της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ σχολίασε πως «η κυβέρνηση καθυστέρησε πάρα πολύ να αντιδράσει απέναντι σε μια εγκληματική οργάνωση, που δρούσε ανενόχλητη επί χρόνια, κάνοντας προπαγάνδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμα και μέσα από τις φυλακές» ενώ – όπως είπε – «έφερε μια ατελή διάταξη, για την οποία είχαμε προτείνει διορθώσεις ώστε να είναι αποτελεσματική, αλλά τελικά την ψηφίσαμε». Εξηγώντας την στάση του κόμματος σημείωσε πως το ΠΑΣΟΚ ψήφισε τη συγκεκριμένη διάταξη «γιατί η υπεράσπιση της Δημοκρατίας δεν είναι θέμα συγκυρίας, γίνεται παντού και πάντα, χωρίς να αναμένονται “ευκαιρίες” ή να επιχειρείται μικροπολιτική εκμετάλλευση».

Υπογράμμισε τέλος πως όλες οι παρατάξεις στη Βουλή «πρέπει να δώσουν ένα ενιαίο και στιβαρό μήνυμα υπεράσπισης της Δημοκρατίας απέναντι σε εγκληματικά στοιχεία και νεοναζιστικά μορφώματα».

Read More

Πηγή: Η Ναυτεμπορική

- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας