ΑρχικήΤοπικά ΝέαΝικητιάδης : Δεν μπορεί ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να ασχολούνται με τη βίλα...

Νικητιάδης : Δεν μπορεί ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να ασχολούνται με τη βίλα του Ραγκούση και το διαμέρισμα του Μητσοτάκη και να αγνοούν τα προβλήματα του λαού

«Τώρα που πάμε σε εθνικές εκλογές και  μπαίνει για πρώτη φορά ζήτημα συμμαχικών κυβερνήσεων πρέπει να εστιάσουμε στα προβλήματα που ταλανίζουν τον κόσμο και είναι πολλά. Δεν  μπορεί να συζητούμε για τη βίλα του κ. Ραγκούση και το διαμέρισμα του κ. Μητσοτάκη. Εμείς θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να στρέφει αλλού ο κόσμος το πρόσωπο του όταν βλέπει τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις» .

Αυτό δήλωσε σήμερα στον Sky ο υποψήφιος  βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ τέως υφυπουργός Τουρισμού  Αθλητισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης .

Όσο για τα δημοσιεύματα με τα  οποία πρόσφατα στοχοποιήθηκε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ κ. Κατερίνα Εμμανουήλ δήλωσε πως είναι απαράδεκτα και του προκαλούν αποτροπιασμό.

«Οι πολιτικές εξελίξεις δεν σταματούν. Αναφέρομαι στις δηλώσεις στις οποίες προέβη ο κ. Τζανερίκος.Εμείς  είχαμε προτείνει οι αποφάσεις για τέτοιες περιπτώσεις οι αποφάσεις να λαμβάνονται από την ολομέλεια του πρώτου τμήματος του Αρείου Πάγου που έχει την ευθύνη για την ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων.  Δυστυχώς η ΝΔ δεν μας άκουσε. Τώρα που βλέπει  ότι ο κ. Κασιδιάρης προσπαθεί να μετάσχει στις εκλογές η ΝΔ έρχεται να κάνει αυτό προτειναμε δηλαδή τροπολογία για την ανάδειξη των υποψηφίων των κομμάτων ώστε την ευθύνη να έχει η ολομέλεια του Α τμήματος δήλωση δέκα δικαστές και ότι το Α1 τμήμα. Και ο κ Τζανερίκος ως μη όφειλε παρενέβη. Η Βουλή όμως πάντα είναι ελεύθερη να νομοθετεί με όποιο τρόπο κρίνει. Το ΠΑΣΟΚ ήταν ξεκάθαρο στην πρόταση του προς τη ΝΔ», δήλωσε.

Σε ερώτηση για το τι θα γίνει στο εξής δήλωσε:

«Εκτιμώ ότι το κόμμα του κ. Κασιδιάρη δεν θα ανακηρυχθεί ως νόμιμο για να συμμετάσχει . Ο άνθρωπος που φαίνεται να ηγείται αυτού του μορφώματος είπε πως είχε επικοινωνίες  με τον κ.Κασιδιάρη. Προσπάθησε να το πει γενικά και αόριστα αλλά είναι απολύτως βέβαιο ότι  έγινε συνεννόηση μεταξύ τους. Τα τρία αδέλφια του βγήκαν όμως και διαχώρισαν τη θέση τους».

Κληθής να σχολιάσει  τα  όσα έχουν γίνει τελευταία και φαίνεται πως στόχο έχουν να πλήξουν την υποψηφιότητα της κ. Κατερίνας Εμμανουήλ ο κ. Νικητιάδης δήλωσε:

«Όλα αυτά είναι απαράδεκτα.  Πρέπει να υπάρχουν κάποια όρια.  Δεν με αγγίζουν ούτε τα  άλλα με τις βίλες. Ο ΣΥΡΙΖΑ αν είναι δυνατόν ανακάλυψε αγορά διαμερίσματος από τον πρωθυπουργός. Ο λαός θέλει να τοποθετηθούμε πάνω στα πραγματικά του προβλήματα. Να μιλήσουμε για την ακρίβεια τον πληθωρισμό  τις τιμές που καλπάζουν τα αδιέξοδα που έχει ο απλός κόσμος. Να αναφερθούμε στα προβλήματα του τομέα υγείας στις χαμηλές συντάξεις. Αυτά δυστυχώς τόσο η ΝΔ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να τα αφήνουν κατά μέρος . Ο ένας ασχολείται με τη βίλα του Ραγκούση και ο άλλος με το διαμέρισμα του Μητσοτάκη. Εμείς στο ΠΑΣΟΚ προσπαθούμε να βάλουμε όλα τα ζητήματα. Είχαμε θέσει δέκα προϋποθέσεις για να γίνει συμμαχική κυβέρνηση . Να μας πουν τι θα κάνουν με το επίδομα ανεργίας των ξενοδοχοϋπαλλήλων. Να μας εξηγήσουν γιατί δεν λειτουργεί ακτινοθεραπευτικό τμήμα στο νοσοκομείο της Ρόδου. Να μας πουν γιατί έχουμε τα πιο ακριβά καύσιμα.Αυτό που συμβαίνει είναι απίστευτο γιατί τίποτε από  όλα αυτά δεν τίθεται σε διάλογο. Εμείς θα κάνουμε κάθε προσπάθεια ώστε οι πολίτες  να στρέφουν αλλού τα πρόσωπα τους όταν βλέπουν τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις. Είναι και αυτά ζητήματα. Αλλα όταν πάμε σε τέτοιες σημαντικές  εθνικές εκλογές και για πρώτη φορά  μπαίνει ζήτημα συμμαχικών κυβερνήσεων  δεν θα έπρεπε να συζητούμε για τα σοβαρά θέματα που αφορούν τους πολίτες και όχι να μπαίνουμε σε άλλου είδους αντιπαραθέσεις. Το δημοσίευμα για την κ. Εμμανουήλ μου προκαλεί αποτροπιασμό».

Ο κ. Νικητιάδης είπε πως οι πολιτικές ηγεσίες είναι αυτές που δημιουργούν το έδαφος για συνεννοήσεις και πολιτικό διάλογο.

«Πρέπει να δούμε το θέμα της κουλτούρας. Την ευθύνη όμως έχουν οι πολιτικές ηγεσίες . Αυτές πρέπει να μεταφέρουν το κλίμα του πολιτικού πολιτισμού και της συναίνεσης», δήλωσε.

#image_title
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img