ΑρχικήΤοπικά ΝέαΡόδος: 23χρονος αλλοδαπός προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση – Επιτέθηκε σε πολίτες και αστυνομικούς

Ρόδος: 23χρονος αλλοδαπός προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση – Επιτέθηκε σε πολίτες και αστυνομικούς

#image_title

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε χθες το απόγευμα στη Ρόδο ένας 23χρονος αλβανός ο οποίος σε κατάσταση παροξυσμού άρχισε να επιτίθεται σε πολίτες και αστυνομικούς φθάνοντας στο σημείο να χτυπήσει και έναν αστυνομικό ο οποίος επιχείρησε να τον προσεγγίσει και να τον συλλαβει.

Όλα ξεκίνησαν χθες λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο 23χρονος αλβανός ευρισκόμενος σε κατάσταση παροξυσμού επιτέθηκε σε διερχομένους στο νοσοκομείο της Ρόδου φτάνοντας στο σημείο να διαπληκτιστεί πολλές φορές μαζί τους. Σεκιούριτι του νοσοκομείου απομάκρυνε από το σημείο τον νεαρό ο οποίος στη συνέχεια μετέβη στην περιοχή της Ανάληψης όπου και πάλι στα καλά καθούμενα άρχισε να επιτίθεται σε περαστικούς και καταστηματάρχες.

Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα ειδοποιήθηκε η αστυνομία κλιμάκιο της οποίας έφτασε στο σημείο όπου ο 23χρονος διαπληκτιζόταν με πολίτες. Ο νεαρός μόλις αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς, όρμησε πάνω τους και επιχείρησε να χτυπήσει με το κεφάλι του στο πρόσωπο (κουτουλιά) τον ένα από αυτούς.

Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες και ο 23χρονος αναμένεται σήμερα, στη 1 το μεσημέρι να βρεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.

#image_title
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img