ΑρχικήΤοπικά ΝέαΜηνυτήρια αναφορά για εκβιασμό και συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ...

Μηνυτήρια αναφορά για εκβιασμό και συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ κ. Δημήτρης Τσίκκης

#image_title

Σε βάρος ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης και κατά παντός υπευθύνου

Στη δικαιοσύνη προσέφυγε, με μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε κατά ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης και κατά παντός υπευθύνου, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ και δημοτικός σύμβουλος Ρόδου κος Δημήτρης Τσίκκης.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο ίδιος, αμέσως μετά την κατάθεση της μήνυσης για δημοσίευση ανυπόστατων ειδήσεων μέσω διαδικτύου και εκβιασμό από συγκεκριμένο δημοσιογράφο που διαχειρίζεται σελίδα (κοινωνικής δικτύωσης-site), ο κ. Δημήτρης Τσίκκης προέβη στην παρακάτω δήλωση:
«Προχώρησα στην κίνηση αυτή, παρόλο που δεν είμαι και δεν ήμουν ποτέ οπαδός της δικαστικής οδού, προκειμένου να επιλύω τις «πολιτικές» αντιπαραθέσεις με οποιονδήποτε.
Πιστεύω ότι αυτές θα πρέπει να επιλύονται αποκλειστικά και μόνο στις αίθουσες συνεδριάσεων ή με διαπραγμάτευση στα αρμόδια όργανα.
Δυστυχώς όμως, η επιλογή συγκεκριμένων προσώπων να θίγουν την τιμή και την υπόληψη μου με διάφορα δημοσιεύματα που δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα και σκοπό έχουν να με εκβιάσουν προς όφελος με αναγκάζει να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και να απαντήσω δια της δικαστικής οδού, παρόλο που σε καμία περίπτωση δεν θα το επιθυμούσα.

#image_title
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img