ΑρχικήΤοπικά ΝέαΦλεβάρης : Ελάτε να συνθέσουμε ψηφοδέλτιο νίκης και να κερδίσουμε το Δήμο...

Φλεβάρης : Ελάτε να συνθέσουμε ψηφοδέλτιο νίκης και να κερδίσουμε το Δήμο Ρόδου!

#image_title

«Τα πράγματα τείνουν στη συγκρότηση ενός ισχυρού συνθετικού ψηφοδελτίου για το Δήμο Ρόδου στις εκλογές του Οκτωβρίου», δήλωσε σήμερα στον Sky ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Γιάννης Φλεβάρης.

Aναφέρθηκε  και στη συγκρότηση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού που θα διεκδικήσει το Δήμο Ρόδου στις εκλογές κάνοντας λόγο για ένα ενωτικό σχήμα.

«Μετά  τις εθνικές εκλογές θα γίνουν ανακοινώσεις. Θα  είναι ένα ενωτικό σχήμα. Καλώ όλους για να πάμε στην επόμενη ημέρα και να κοιτάξουμε εκεί που βλέπει η κοινωνία που θέλει σύνθεση συνένωση   και ένα συνδυασμό με παράσταση νίκης. Το ποιος  θα είναι επικεφαλής είναι το τελευταίο. Απόφαση θα λάβουν αυτοί που μετέχουν και έχουν υπογράψει στο σχήμα», δήλωσε .

Μίλησε και για το  νομοθέτημα με βάση το οποίο  συγκροτούνται οι συνδυασμοί  για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

«Για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου χρειάζεται ένας μεγάλος αριθμός συμβούλων. Μπορεί όμως στη Ρόδο να προκύψει ένας ισχυρός συνδυασμός που θα διεκδικήσει το Δήμο.Μέχρι και το τέλος Αυγούστου όλοι οι συνδυασμοί θα προσπαθούν να συνθέσουν τα ψηφοδέλτια τους.  Μένει να υπάρξουν συνθέσεις και συνεργασίες», δήλωσε ο κ. Φλεβάρης.

«Ανακοινώνω την πορεία των ζυμώσεων στην κατεύθυνση συγκρότησης ισχυρού συνδυασμού.  Έχω μιλήσει και στο παρελθόν  για σύνθεση δυνάμεων. Ένας μεγάλος αριθμός  παραγόντων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης  έχουμε  συμφωνήσει να συγκροτήσουμε  ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο. Συναντηθήκαμε συζητήσαμε και  συμφωνήσαμε τουλάχιστον  έξι περιφερειακοί σύμβουλοι πολλοί εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι πρώην δήμαρχοι Καποδιστριακών Δήμων πρώην στελέχη της ΤΑ που έχουν ενεργό ρόλο και νέοι κα νέες εργαζόμενοι», τόνισε ο κ. Φλεβάρης ενώ έβγαλε από το κάδρο τον πρώην δήμαρχο Καλλιθέας κ. Γιάννη Ιατρίδη που στην παρούσα φάση έχει εστιάσει  στις εθνικές εκλογές και στην εκλογή της  κόρης του Μίκας.

#image_title

Οι προσπάθειες όπως τόνισε ο κ. Φλεβάρης ξεκίνησαν τον περασμένο Δεκέμβριο.

«Είχαμε διεργασίες σε σχήμα που προέβη σε διαγωνιστική  επιλογή υποψηφίου. Από  την άλλη είναι  πυκνός ο πολιτικός χρόνος που υπάρχει. Απέναντι στο σχήμα της δημοτικής αρχής θα βρεθεί ένα σχήμα ανθρώπων που υπηρετεί και νέων ανθρώπων που θέλουν να προσφέρουν. Στόχος να έχουμε νίκη και ανατροπή», δήλωσε ο κ. Φλεβάρης.

Σε ερώτηση για το ποιοι θα μετέχουν στο σχήμα δηλαδή αν είναι άνθρωποι που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να είναι υποψήφιοι δήμαρχοι

ή είναι άλλα πρόσωπα που κινούνται στην κατεύθυνση  συγκρότησης συνδυασμού δήλωσε:

Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν.

Σε ανθρώπους που προσπαθούν να κάνουν δικό τους συνδιασμό και μας καλούν να μετάσχουμε η απάντηση είναι όχι.

«Τα σχήματα δεν εκφράζουν τον επικεφαλής αλλά την ομάδα  δηλαδή το εμείς. Το ενωτικό σχήμα πρέπει να προβλέπει  επιλογή  συμφωνία συναπόφαση ή ομοφωνία.Η επιλογή αρχηγού  είναι  απόφαση των στελεχών που έχουν υπογράψει την κάθοδο των στελεχών   στις εκλογές. Αυτά δεν είναι θέσφατα. Ο σκοπός είναι η συγκρότηση ισχυρού συνδυασμού για τη Ρόδο.  Εμείς δουλεύουμε.  Αν τα καταφέρουμε θα φανεί  στο ψηφοδέλτιο το χρόνο που πρέπει.Η παράσταση νίκης θα είναι συντριπτική γιατί ο κόσμος θέλει αλλαγή.  Ένας αριθμός 100 στελεχών πρώτης γραμμής ερμηνεύεται σε 500», τόνισε ο κ. Φλεβάρης.

Όπως είπε ο κ. Φλεβάρης ταυτόχρονα με το ψηφοδέλτιο ετοιμάζεται και το πρόγραμμα της παράταξης.

«Ταυτόχρονα με το ψηφοδέλτιο  φτιάχνεται και το πρόγραμμα. Θέλουμε κράμα έμπειρων στελεχών που υπηρετούν και μια δροσιά ανθρώπων  με αέρα αλλαγής. Στόχος η νίκη στις εκλογές. Αυτά πιστεύω  και ελπίζω πως θα τα καταφέρουμε», τόνισε.

Ο κ . Φλεβάρης κλείνοντας τη συνέντευξης έκανε για άλλη μια φορά κάλεσμα για συνεργασία

«Ελάτε όλοι μαζί. Να μείνουν πίσω οι εγωισμοί καθώς υπάρχουν θέσεις για όλους. Ελάτε να πετύχουμε πράγματα για το νησί μας .Να αναδείξουμε το θησαυρό που λέγεται Ρόδος και να τη φθάσουμε όπου μπορέσουμε. Ελάτε να συνθέσουμε και να νικήσουμε», δήλωσε.

#image_title
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img