ΑρχικήΤοπικά ΝέαΒραβεύσεις ξενοδοχείων της Τήλου

Βραβεύσεις ξενοδοχείων της Τήλου

#image_title

Το ταξιδιωτικό πρακτορείο Apollo Travel Group της DER Touristik Group, διοργάνωσε τελετή απονομής βραβείων για να τιμήσει τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία στον προορισμό Ρόδος-Σύμη-Τήλος, με βάση τις επιλογές και κριτικές των επισκεπτών. Ανακοίνωση αναρτήθηκε από το γραφείο του Δήμου Τήλου στο facebook. Αναφέρονται τα εξής:

Αφορά 86 ξενοδοχειακές μονάδες της περιοχής μας, στην Ρόδο, στην Σύμη και στην Τήλο.

Στην τελετή, απονεμήθηκαν 15 βραβεία ανάλογα με τα αστέρια των ξενοδοχείων και η Τήλος κατάφερε να αποσπάσει συνολικά 5!

Συγκεκριμένα:

Στην κατηγορία 2* και 2*+ το χρυσό απέσπασαν τα Michalis Studios
Στην κατηγορία 3* το χρυσό απέσπασαν τα ξενοδοχεία Apollo, Eleni και Irini
Στην κατηγορία 4* το ασημένιο απέσπασε το ξενοδοχείο ILIDI ROCK
Να σημειώσουμε εδώ ότι ο ανταγωνισμός ήταν ιδιαίτερα σημαντικός αφού συμμετείχαν οι μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες των νησιών όπως Rodos Village Beach Mitsis Hotels, Lindos Blu, Alila Exclusive Resort & Spa Mitsis Hotels και άλλα.

Ο Δήμος Τήλου, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους ξενοδόχους, οι οποίοι με την συστηματική, επαγγελματική δουλειά τους όλα αυτά τα χρόνια διαφημίζουν το νησί μας.

Ευελπιστούμε και ευχόμαστε την επόμενη χρονιά να τα πάμε ακόμα καλύτερα σαν νησί, με ακόμα καλύτερες υπηρεσίες από το σύνολο των επαγγελματιών της Τήλου!

#image_title
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img