ΑρχικήΠολιτικήΕκλογές 2023: Ο Κ. Μητσοτάκης παρουσιάζει την Τετάρτη το πρόγραμμα της Ν.Δ.

Εκλογές 2023: Ο Κ. Μητσοτάκης παρουσιάζει την Τετάρτη το πρόγραμμα της Ν.Δ.

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρουσιάσει αύριο, Τετάρτη, το κυβερνητικό πρόγραμμα της Ν.Δ., ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Η παρουσίαση του προγράμματος θα γίνει στις 6 μ.μ. στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

«Debate γίνονται, αλλά με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς»

Νωρίτερα, μιλώντας σε συγκέντρωση πολιτών στη Λιβαδειά, ο πρωθυπουργός ανέφερε πως «η απλή αναλογική εγκυμονεί έναν μεγάλο κίνδυνο» τονίζοντας πως είναι στο χέρι των πολιτών να τον αποτρέψουν πλήρως. «Ποιος είναι ο κίνδυνος; Αυτή η κυβέρνηση των ηττημένων. Μαθηματικά είναι μια πιθανότητα. Τσίπρας, Ανδρουλάκης, Βαρουφάκης Υπουργός Οικονομικών, “Δήμητρες” -πώς το λένε;- διάφορα άλλα ωραία πράγματα. Σκεφτείτε τώρα αντί για ευρώ να πληρώνεστε με “Δήμητρες”, με κλειστές τράπεζες. Ε, όχι, δεν τα θέλουμε αυτά. Τα ζήσαμε το 2015. Φτάνει πια. Πήγαν να καταστρέψουν τη χώρα μία φορά, μην τους αφήσουμε να το ξανακάνουν. Τόση πρόοδο κάναμε», επισήμανε.

Κ. Μητσοτάκης: Debate γίνονται, αλλά με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στη συζήτηση που γίνεται για την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για «τηλεμαχία» μεταξύ του ίδιου και του Αλ. Τσίπρα. «Άκουγα τώρα στο ραδιόφωνο, επειδή γίνεται, ξέρετε, μεγάλη συζήτηση για τα debate. Debate κάνουμε πάντα, αλλά κάνουμε όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί. Λοιπόν κατ’ αρχάς, εγώ με τον κ. Τσίπρα έχω 100 ώρες συζητήσεις στη Βουλή. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς ο οποίος να περιμένει να μάθει πολλά περισσότερα σε σχέση με το τι πιστεύω εγώ και ο κ. Τσίπρας» ανέφερε ο Κυρ. Μητσοτάκης και συμπλήρωσε: «Αλλά debate γίνονται, γίνονται όμως με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς. Και θυμάμαι τώρα τον ίδιο τον κ. Τσίπρα να λέει πριν από κάποια χρόνια ότι «αποτελεί προσβολή στη δημοκρατία να κάνουν debate οι δύο πρώτοι», αυτό το οποίο ζητά σήμερα. Έχει μία τεράστια ικανότητα να μπορεί να λέει το ίδιο και το ανάποδο, χωρίς καν να κοκκινίζει από ντροπή».

Read More

Πηγή: Η Ναυτεμπορική

- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img