ΑρχικήΠολιτικήΚυριάκος Μητσοτάκης Live: Έτσι θα κυβερνήσει η ΝΔ

Κυριάκος Μητσοτάκης Live: Έτσι θα κυβερνήσει η ΝΔ

Το κυβερνητικό πρόγραμμα της Ν.Δ., ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου, παρουσιάζει αυτήν την ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Οι βασικοί πυλώνες του προγράμματος συνοψίζονται στα εξής:

-Καλύτεροι μισθοί. Στόχος είναι να αυξηθούν σωρευτικά οι μισθοί κατά 25% έως το τέλος του 2027 και να στηριχτούν οι συνταξιούχοι. Σε χθεσινή του συνέντευξη ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναγνώρισε πως η ακρίβεια είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση και ότι είναι παγκόσμιο. Υπογράμμισε ακόμη πως στόχος της Ν.Δ. είναι ο κατώτατος μισθός να προσεγγίσει τα 1.000 ευρώ στο τέλος της τετραετίας.

-Σύγχρονο και αποτελεσματικό κράτος. Ο στόχος που τίθεται είναι η περαιτέρω ψηφιοποίηση της δημόσιας διοίκησης ενώ ειδικά για τους δημόσιους υπαλλήλους ο πρωθυπουργός έχει εξαγγείλει μία δοκιμαστική περίοδος δύο ετών για τους νεοεισερχόμενους στο Δημόσιο, καθώς και ένα σύστημα επιβράβευσης μέσω της αξιολόγησης.

-Δημόσια δωρεάν υγεία με ενίσχυση της πρωτοβάθμιας φροντίδας, επέκταση των δωρεάν προληπτικών εξετάσεων και προσλήψεις στο ΕΣΥ.

-Μέτρα στήριξης της νέας γενιάς.

-Συνέχιση της εθνικής πολιτικής στα θέματα των εξωτερικών σχέσεων, της ασφάλειας και της μετανάστευσης.

Read More

Πηγή: Η Ναυτεμπορική

- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img