ΑρχικήΤοπικά ΝέαΗ κεντρική ομιλία του Γιώργου Νικητιάδη στο Δημοτικό Θέατρο Ροδου

Η κεντρική ομιλία του Γιώργου Νικητιάδη στο Δημοτικό Θέατρο Ροδου

#image_title

Την κεντρική πολιτική ομιλία του στη Ρόδο στο Δημοτικό Θέατρο Ροδου πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τέως Υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης.

Την ομιλία του παρακολούθησαν πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου κ. Βάιος Καλοπήτας ο πρώην δήμαρχος Ρόδου κ. Στάθης Κουσουρνάς, η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Ελευθερία Οίκουτα,  η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ..Κατερινα Βολονάκη, ο υποψήφιος βουλευτής κ. Παναγιώτης Κουνάκης, ο πρώην βουλευτής κ. Βασίλης Παπανικόλας,  ο ανεξάρτητος Περιφερειακός σύμβουλος κ. Νίκος Γερονικόλας, ο πρώην δήμαρχος Ρόδου κ. Γιώργος Γιαννόπουλος,  ο περιφερειακός σύμβουλος κ Μίλτος Παγκάς, η πρώην αντιδήμαρχος κ. Άννα Ζωάννου το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργος Πόκκιας ο πρώην Περιφερειάρχης κ. Γιάννης Μαχαιρίδης, ο κ. Αγαπητός Πάλλας, η προϊσταμένη των αρχείων του κράτους κ. Ειρήνη Τόλιου, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκος Μουτσάκης ο αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Καμπούρης, ο κ. Βασίλης Ψυλλάκης, το μέλος της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ κ. Αλέκος Παπουράς, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Μανώλης Σαρικάς ο υπεύθυνος του τομέα Νησιωτικής Πολιτικής του κόμματος κ.. Νικηφόρος Παπανικόλας ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Σάββας Διακοσταματιου, ο δικηγόρος κ.Δημος Μουτάφης ο πρώην βουλευτής κ.. Νίκος Ζωιδης,οκ.Μανωλης Γλυνός  ο κ. Κώστας Χρυσοχοίδης από την ΠΝΑΙ ,δημοτικοί περιφερειακοί σύμβουλοι.

Τον κ. Νικητιάδη προλόγισε ο κ. Νικηφόρος Παπανικόλας που αναφέρθηκε στο έργο του κ. Νικητιάδη για τα Δωδεκάνησα όταν ήταν υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού.

Τον άνθρωπο Γιώργο Νικητιάδη προλόγισε η σύζυγος του κ. Γιούλα Ιατρού Νικητιάδη που συγκίνησε τον κόσμο με τα θερμά λόγια της . Μίλησε για την γνωριμία τους στη Νομική Σχολή και την κοινή τους πορεία.

“Δεν με.απατησε πάρα μόνο με τα Δωδεκάνησα. Σας καλώ να τον εμπιστευτείτε όπως έκανα και εγώ “, είπε και συγκίνησε και τον ίδιο τον κ. Νικητιάδη. Μίλησε η κ. Νικητιάδη για το ματωμένο του μπουφάν που κρατάει από εκείνη τη νύχτα στη νομική σχολή με  τα γεγονότα του Πολυτεχνείου που κτύπησαν με σίδηρογροθιά τον κ. Νικητιάδη. Το κράτησε γιατί θυμίζει αγώνες αλλά και τη στιγμή που όπως είπε στην ταράτσα της Νομικής σχολής ερωτεύθηκε το σύζυγό της.https://www.youtube.com/embed/nbxfBGFaQFs?enablejsapi=1&autoplay=0&cc_load_policy=0&cc_lang_pref=&iv_load_policy=1&loop=0&modestbranding=0&rel=1&fs=1&playsinline=0&autohide=2&theme=dark&color=red&controls=1&

Ο κ.. Νικητιάδης άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για την πολιτική που εφάρμοσε ειδικά στα νησιά . Αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ και ανέλυσε τους στόχους που έχει ο ίδιος για τα Δωδεκάνησα. Ξεκίνησε δε την ομιλία του με αναφορά στους παρευρισκόμενους και όλους τους συνυποψηφίους του ονομαστικά.

https://youtube.com/watch?v=QG7dWhKkfp0%3Fenablejsapi%3D1%26autoplay%3D0%26cc_load_policy%3D0%26cc_lang_pref%3D%26iv_load_policy%3D1%26loop%3D0%26modestbranding%3D0%26rel%3D1%26fs%3D1%26playsinline%3D0%26autohide%3D2%26theme%3Ddark%26color%3Dred%26controls%3D1%26

Μίλησε για το έλλειμμα στο χώρο της υγείας. Αναφέρθηκε στα προβληματα και τα κενά στις θέσεις γιατρών στα νοσοκομεία του νομού. Άσκησε κριτική στον κ. Μητσοτάκη για την εξαγγελία για το ακτινοθεραπευτικου. Μίλησε για την ακρίβεια και τόνισε πως πρέπει να μπει τέρμα στην αδιαφορία για τα νησιά μας.. Αναφέρθηκε στον αείμνηστο Νεκτάριο Σαντορινιό που δημιούργησε το μεταφορικό ισοδύναμο που τώρα απαξιώνεται. Αναφέρθηκε στα κενά στις θέσεις των εργαζομένων στον τουρισμό.

Ήρθε η ώρα να επιβάλλουμε διαφορετική προσέγγιση σε αυτά που λέει ο κ. Μητσοτάκης είπε

https://youtube.com/watch?v=HTCpMcpKraM%3Fenablejsapi%3D1%26autoplay%3D0%26cc_load_policy%3D0%26cc_lang_pref%3D%26iv_load_policy%3D1%26loop%3D0%26modestbranding%3D0%26rel%3D1%26fs%3D1%26playsinline%3D0%26autohide%3D2%26theme%3Ddark%26color%3Dred%26controls%3D1%26

Αναφέρθηκε στην ανάγκη σχηματισμού συμμαχικής κυβέρνησης. Άσκησε όμως και κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Α Τσίπρα. Παρέθεσε όμως και τις προϋποθέσεις που θέτει το ΠΑΣΟΚ  για να μετάσχει σε συμμαχική κυβέρνηση. Μεταξύ αυτών η ενίσχυση του τομέα υγείας  η προστασία της πρώτης κατοικίας οι αυξήσεις στους μισθούς το ΕΚΑΣ.. Μίλησε επίσης για το ταμείο ανάκαμψης και τη διανομή των πόρων από αυτό που επίσης είναι προϋπόθεση όπως είπε για το σχηματισμό συμμαχικής κυβέρνησης.

Αναφέρθηκε στα κόκκινα δάνεια και τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για την προστασία των δανειοληπτών

“Να σταματήσει το πάρτυ με τα κόκκινα δάνεια . Για μας όρος είναι και οι κοινωνικές κατοικίες “, είπε.

Επίσης στις προϋποθέσεις για σχηματισμό κυβέρνησης συμμαχικής κυβέρνησης είναι η επαναφορά των μειωμένων συντελεστών του ΦΠΑ όπως σημείωσε ο κ. Νικητιάδης.

Αναφέρθηκε στις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για τους συνταξιούχους.

Μίλησε και για την αύξηση του ιδιωτικού χρέους.Αναφερθηκε και στην κλιματική αλλαγή και την πανδημία.. Μίλησε για ζητήματα εξωτερικής πολιτικής για τον πόλεμο στην Ουκρανία και για την Ευρώπη από την οποία όπως είπε λείπουν ηγέτες του παρελθόντος μεταξύ των οποίων και ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Μίλησε για τις παρακολουθήσεις αλλά και την προκλητικότητα της Τουρκίας.

Αναφερόμενος στον τουρισμό τόνισε πως το ελληνικό τουριστικό προϊόν ξεπουλιέται

“Έχουν οι άλλοι κάτι καλύτερο από μας η πρέπει να υπάρξει στρατηγικό σχέδιο για τον τουρισμό. Η Ρόδος έπρεπε να είναι παγκόσμιος τουρισμός προορισμός . Χρειάζεται ανασχεδιασμός και εθνικό σχέδιο για τον τουρισμό’, είπε.

Η Ρόδος νοείται να μην έχει home port ; αναρωτήθηκε και περιέγραψε τα πλεονεκτήματα από αυτό.

Πώς γίνεται η Ρόδος να μην έχει μαρίνες που να χωρούν 2000 σκάφη ; Η Ρόδος έπρεπε να έχει τρία γκολφ και δεύτερο αεροδρόμιο είπε

“Έπρεπε η Μεσαιωνική Πόλη να είναι ζωντανή  και σε λειτουργία 365 ημέρες το χρόνο”, σημείωσε.

Ο κ.Νικητιαδης έκλεισε την ομιλία του καλώντας στο βήμα τη σύζυγό του τιμώντας την για την κοινή τους πορεία και την αέναη στήριξη της σε εκείνον.

#image_title
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Ακολουθήστε μας
45,005ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Διαβάστε
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img
Related News
- Διαφημιστείτε Εδώ -spot_img